• Κοινωνία

    Εξιτήριο παίρνει ο Στέφανος Χίος

    Στέφανος Χίος


    Εξιτήριο από το νοσοκομείο αναμένεται εκτός απροόπτου να πάρει σήμερα ο Στέφανος Χίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οποίος νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας, μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

    Την δολοφονική επίθεση κατέγραψε καρέ-καρέ κάμερα ασφαλείας και ερευνάται ήδη από την αστυνομία. Στο βίντεο διακρίνεται ο «σχιστομάτης» δράστης, ενώ ακόμη ένα άλλο βίντεο φανερώνει ότι ο δράστης είχε και συνεργό, ο οποίος τον περίμενε με μηχανή μεγάλου κυβισμού να τον παραλάβει μετά την επίθση.

    Ο Στέφανος Χίος δέχτηκε δύο πυροβολισμούς, ενώ στη συνέχεια το όπλο του δράστη μπλόκαρε με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να τραπεί σε φυγή.

    Παρά τα σοβαρά τραύματα που έφερε ο δημοσιογράφος, κατάφερε με ψυχραιμία να ανοίξει την πόρτα του οχήματός του προκειμένου να κατέβει και να κυνηγήσει τον άνθρωπο που τον πυροβόλησε.

    Εκτός από το υλικό από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος και την κατάθεση του Στέφανου Χίου, η αστυνομία έχει στα χέρια της τους δύο κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο της επίθεσης και αναζητά έναν χαμηλού αναστήματος άνδρα με «σχιστά» μάτια.



    ΣΧΟΛΙΑ