• Κοινωνία

    Εύη Βατίδου: Απολογείται για το επεισόδιο στη Γλυφάδα – «Ήθελε να μας σκοτώσει», λέει ο οδηγός της μηχανής

    • NewsRoom
    Εύη Βατίδου και Αλέξης Κούγιας

    Εύη Βατίδου και Αλέξης Κούγιας


    Με βαριές κατηγορίες στην πλάτη της απολογείται η Εύη Βατίδου στον ανακριτή, μετά το επεισόδιο με οδηγό μηχανής και τη γυναίκα του.

    Οι κατηγορίες που βαρύνουν το πρώην μοντέλο είναι βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

    Όλα ξεκίνησαν, όταν η κ. Βατίδου όπως λέει η ίδια άρχισε να δέχεται απειλές και χτυπήματα στο αυτοκίνητό της, από άνδρα που οδηγούσε μοτοσυκλέτα στην περιοχή της Γλυφάδας.

    Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και η Εύη Βατίδου προσήχθησαν στο ΑΤ Γλυφάδας και στις 06.45 το πρωί της Κυριακής 12 Νοεμβρίου, ο οδηγός υπέβαλε μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη και η Εύη Βατίδου στον 59χρονο για εξύβριση, απειλή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

    Η ένταση του συμβάντος φαίνεται να κλιμακώθηκε και η κατηγορούμενη φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την γυναίκα.

    Τι λέει ο Κούγιας

    Ο πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει τη νομική υπεράσπιση, βγήκε σήμερα στον αέρα της εκπομπής Happy Day (αλλά και σε άλλες εκπομπές την Κυριακή) για να μιλήσει για την Εύη Βατίδου και το επεισόδιο, το οποίο την οδήγησε στο κρατητήριο.

    «Η πρώην σύζυγός μου και εντολέας μου αναμένεται να υποστηρίξει την αλήθεια. Η πρώην σύζυγός μου έπεσε θύμα μιας αλήτικης συμπεριφοράς, από αυτούς τους αλήτες που κυκλοφορούν με μηχανές χωρίς καν άδειες κυκλοφορίας, που νομίζουν ότι οι δρόμοι είναι ιδιοκτησία τους.

    Βρήκε μια γυναίκα μπροστά του αυτός ο αλήτης, μέσα στα μεσάνυχτα, επειδή κάτι τον ενόχλησε… Οι χαρακτηρισμοί αυτοί, είναι αυτοί που του αρμόζουν.

    Αυτός ο αλήτης λοιπόν, που είμαι περίεργος να συναντήσω, βρήκε μια γυναίκα μόνη της, μέσα στη νύχτα, σε ένα απόμερο σημείο, σταμάτησε, της ξήλωσε τον καθρέφτη επειδή κάτι τον ενόχλησε. Την έβρισε χυδαία και ακολούθως ανέβηκε στη μηχανή του και προσπάθησε να εξαφανιστεί» είπε ο Αλέξης Κούγιας.

    Όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής Σταματίνα Τσιμτσιλή ζήτησε από τον Αλέξη Κούγια να αποφύγει τους χαρακτηρισμούς εκείνος της απάντησε με έντονο ύφος:

    «Θα μου κάνετε μια χάρη, αλλιώς θα κλείσω το τηλέφωνο. Σας παρακαλώ πολύ. Με καλέσατε. Θα κάνω ό,τι γουστάρω. Όταν βγαίνω σε μια εκπομπή θα λέω αυτά που θέλω και αυτά που πρέπει. Η πρώην σύζυγός μου έχει απόλυτο δίκιο».

    Κλείνοντας αποκάλυψε πως επισκέφτηκε με τον γιο του την τραυματία στο νοσοκομείο και μίλησε με συγγενικά της πρόσωπα.

    Τι λέει ο οδηγός της μηχανής

    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του οδηγού της μηχανής, και της 57χρονης συνεπιβάτιδός του, η Εύη Βατίδου εμβόλισε τη μηχανή έχοντας πρόθεση να τους χτυπήσει.

    «Τους έχει εμβολίσει με σκοπό να τους χτυπήσει. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Νοσοκομείο. Παραλίγο να τους σκοτώσει με αυτή τη συμπεριφορά της. Αν κάποιος σου σπάσει τον καθρέφτη με τη μηχανή του, τον κυνηγάς και τρέχεις για να τον ρίξεις κάτω; Εκτός των άλλων, δηλαδή, έχει κάνει και αντιποίηση Αρχής. Αυτό που έκανε είναι δολοφονικό» λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος, ενώ τονίζει πως υπάρχουν στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως η κυρία Βατίδου είχε πρόθεση να εμβολίσει τη μηχανή.

    Διαβάστε επίσης:

    Εύη Βατίδου: Τι υποστηρίζει ο Αλέξης Κούγιας για το επεισόδιο με την πρώην σύζυγό του

    Έκρηξη σε σπίτι στην Κηφισιά που ανήκει σε κατασκευαστή

    Ίρις: Στο «σφυρί» αλλά και στα… αζήτητα το «διαμάντι» των Μπόμπολα και Ψυχάρη



    ΣΧΟΛΙΑ