ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αίτηση διαζυγίου από την κρατούμενη για τους θανάτους των τριών παιδιών τους, Ρούλα Πισπιρίγκου, υπέβαλε ο Μάνος Δασκαλάκης.
Μετά από μήνες αναμονής, ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου, αφού – σύμφωνα με το pelop.gr – φαίνεται ότι εξασφάλισε και τα χρήματα που απαιτούνται, καθώς μέχρι σήμερα υποστήριζε πως δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.
Ως αιτιολογία για την αίτηση διαζυγίου αναφέρονται τα όσα έχει πει στις καταθέσεις του σχετικά με τους θανάτους των τριών ανηλίκων, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας.
Η εκδίκαση της αγωγής διαζυγίου αναμένεται να γίνει στις 2 Ιουνίου στα δικαστήρια της Πάτρας.
Το δικόγραφο κοινοποιήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου μόλις την περασμένη Τρίτη και αναμένεται να απαντήσει με δική της αγωγή, μέσω του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια.
Διαβάστε επίσης:
Άγρια συμπλοκή στο Χαλάνδρι: Στον Ευαγγελισμό δύο 17χρονοι – 8 συλλήψεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Δεν χρειάζεται συμφωνία με το Ιράν για να πάρουμε το εμπλουτισμένο ουράνιο
- Wall Street: Νέο ρεκόρ για τον Dow Jones, ξεπέρασε τις 51.500 μονάδες, παρά την πίεση στις τεχνολογικές μετοχές
- Ιράν: «Ασάφειες» στο προσχέδιο συμφωνίας με τις ΗΠΑ βλέπει o σύμβουλος του Χαμενεΐ
- Η Γερμανία, το πέταλο και η πυξίδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.