ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η σορός ενός ατόμου, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα στο Γκύζη του δήμου Αθηναίων.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στη 1 μετά τα μεσάνυχτα σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Πολυζωίδου στο Γκύζη.
Όταν έφτασαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής καίγονταν πολλά απορρίμματα στο μπαλκόνι και στο εσωτερικό του διαμερίσματος και κατά την διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς εντοπίστηκε η σορός ενός ατόμου, αγνώστων στοιχείων.
Το άτομο διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Η κατάσταση της σορού ήταν τέτοια που δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση και ταυτοποίησή του – εάν πρόκειται για γυναίκα ή άνδρα ή και να προσδιοριστεί η ηλικία του – από τους διασώστες.
Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.
Σορός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε διαμέρισμα επί της οδού Πολυζωίδου στο #Γκύζη του δήμου Αθηναίων.
Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) December 29, 2022
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και τοπικές βροχές
Πελέ: Τριήμερο πένθος στη Βραζιλία για το θάνατο του «βασιλιά» του ποδοσφαίρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Πιερρακάκης για αναβάθμιση από Fitch: «Η Ελλάδα αλλάζει επίπεδο, κερδίζουμε σε αξιοπιστία και στηρίζουμε με ασφάλεια την κοινωνία»
- Ένα ξύλινο σπίτι στα Catskills της Νέας Υόρκης παίρνει ζωή αποκλειστικά από τον ήλιο – Με την υπογραφή του Marc Thorpe
- Fitch: Αναβάθμισε στο ΒΒΒ την Ελλάδα με σταθερές προοπτικές
- Ελλείψεις καθηγητών στα ναυτιλιακά ΕΠΑΛ και δυσκολία εύρεσης εκπαιδευτικού μπάρκου για σπουδαστές ΑΕΝ και ιδιωτικών σχολών