• Κοινωνία

    Έσβησε η φωτιά στο βυτιοφόρο στην Αθηνών – Κορίνθου – Αφήνουν υγραέριο να διαφύγει στην ατμόσφαιρα

    • NewsRoom


    Κλειστά παραμένουν και τα δυο ρεύματα της Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα με υγραέριο, στο 46 χλμ. στο ρεύμα προς Κόρινθο.

    Τα οχήματα εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική, στα διόδια Ελευσίνας για όσους οδηγούς κινούνται προς Κόρινθο και στον κόμβο Κινέττας  για όσους κινούνται προς Αθήνα. Ιδιαιτέρα αυξημένη είναι η κίνηση στα σημεία των εκτροπών.

    Ακινητοποιημένοι είναι λόγω της φωτιάς και οι συρμοί του Προαστιακού, προς Κιάτο  και Αθήνα, σε  Κινέττα και Μέγαρα, αντίστοιχα.

    Αύτη την ώρα η φωτιά στο βυτιοφόρο έχει σβήσει, και γίνεται ψύξη του φορτίου του, προκειμένου στη συνέχεια να μεταγγιστεί να καθαριστεί ο δρόμος και να αποδοθεί στην κυκλοφορία.

    Η Ολυμπία Οδός προτρέπει όσους οδηγούς δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους, να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

    Μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ολυμπιάς Οδού Σοφία Στάμου, ανέφερε ότι η διέλευση από τα διόδια του αυτοκινητόδρομου είναι χωρίς χρέωση.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιόφορο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

    Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας.

    Επίσης, παρακαλεί όσους οδηγούς δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη το ταξίδι τους, να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

    Διαβάστε επίσης

    Φωτιά σε βυτιόφορο στην Αθηνών-Κορίνθου – Κλειστά και τα δύο ρεύματα

    Φωτιά σε μάντρα οχημάτων στον Ασπρόπυργο

    Βρούτσης: Εξαιρετική η διοργάνωση του τελικού του SuperCup – Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος



    ΣΧΟΛΙΑ