• Κοινωνία

    Φωτιά σε βυτιοφόρο στην Αθηνών-Κορίνθου – Διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά ε/ο (upd)

    • NewsRoom
    Πηγή φωτογραφίας: Πυρκαγιά Ενημέρωση

    Πηγή φωτογραφίας: Πυρκαγιά Ενημέρωση


    Μεγάλες καθυστερήσεις παρατηρούνται αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου καθώς βυτιοφόρο έχει πάρει φωτιά στο 45ο χλμ, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.

    Σύμφωνα με την ενημέρωση της πυροσβεστικής στο σημείο βρίσκονται 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

    Όπως αναφέρει το MEGA, το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης κι έχει παραδοθεί στις φλόγες.

    Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η φωτιά έχει περιοριστεί και οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στο να μειωθεί το θερμικό φορτίο που έχει παραχθεί από την φωτιά με μία διαδικασία ψύξης.

    Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους τόσο για τον οδηγό του βυτιοφόρου ούτε για άλλο διερχόμενο όχημα.

    Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός πρόλαβε να εγκαταλείψει το όχημά του και είναι καλά στην υγεία του.

    Η κυκλοφορία διακόπηκε και στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και συγκεκριμένα: Από το 42ο χλμ στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 50,5ο χλμ στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Αθήνα.

    Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Πυροσβεστική το βυτιοφόρο είναι έμφορτο με καύσιμα, ενώ ενισχύθηκαν οι δυνάμεις στο σημείο και πλέον για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 9 οχήματα.

    Η ανακοίνωση της Hellenic Train για διακοπή στον προαστιακό

    Αστυνομία: Διακοπή κυκλοφορίας και στην παλιά εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου

    Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της παλαιάς εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου προχώρησε πριν από λίγο η Αστυνομία λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίτερα στο βυτιοφόρο.

    Συγκεκριμένα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τον κόμβο των Μεγάρων έως τον κόμβο της Κινέττας και στα δύο ρεύματα.

    Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ολυμπία Οδός

    «Με εντολή της Τροχαίας, για προληπτικούς λόγους έχει κλείσει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου από τον κόμβο Αγ. Θεοδώρων μέχρι τον κόμβο Επιδαύρου εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λουτράκι.

    Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς που βρίσκονται στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδείξουν προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την περιοχή και εκείνους που δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους ακόμα να το αναβάλλουν προσωρινά μέχρι νεοτέρας».

    Διαβάστε επίσης:

    Στο ανατολικό Πακιστάν όχλος πυρπόλησε εκκλησίες και σπίτια χριστιανών

    Οικονόμου: Κανένα μέτρο από μόνο του δεν μπορεί να εξαφανίσει την παραβατικότητα

    Καναδάς: Εκκενώνεται η μεγαλύτερη πόλη στα Βορειοδυτικά Εδάφη λόγω των πυρκαγιών



    ΣΧΟΛΙΑ