ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Έρρικα Μπρόγιερ έφυγε από τη ζωή χθες, Κυριακή, 5 Ιανουαρίου, σε ηλικία 77 ετών, νικημένη από τον καρκίνο.
Φέτος, η ηθοποιός και χορεύτρια συμμετείχε στην παράσταση «Η Παριζιάνα», από την οποία αποχώρησε αιφνιδίως, μετά από μία αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Έκτοτε νοσηλευόταν, χθες, ωστόσο έφυγε από τη ζωή.
Το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου θα τελεστεί η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ, όπως έγινε γνωστό.
Η παράκληση της κόρης της, Σάντρας
Χρήματα στο Σπίτι του ηθοποιού αντί στεφάνων στην κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ.
Η κηδεία της Έρρικας Μπρόγιερ θα τελεστεί το Σάββατο, 11 Ιανουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι από το Κοιμητήριο Ζωγράφου, ενώ η κόρη της αγαπημένης τραγουδίστριας και ηθοποιού, Σάντρα Βουτσά, παρακαλεί αντί για στέφανα να δοθούν χρήματα στο σπίτι του ηθοποιού ή στο ΤΑΣΕΗ (Ταμείο αλληλοβοήθειας Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σοφία Βικτωράτου: Η σχεδιάστρια υποδημάτων μιλά στο Mononews για την τέχνη στα βήματά της
- Μυτιληναίος (Metlen): Πώς έκανε ρεκόρ εσόδων 6,1 δις και η πρόβλεψη για EBITDA άνω του 1 δισ.
- Alpha Bank: Road shows σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Ασία – Το μεγάλο στοίχημα Ψάλτη για κέρδη 1,4 δισ. ευρώ και μερίσματα 4 δισ. έως το 2030
- The Mononews Quiz 6/11/2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.