• Κοινωνία

    Επίθεση με βιτριόλι: Το ένα «λάθος» της μαυροφορεμένης γυναίκας θα οδηγήσει τις Αρχές στον εντοπισμό της

    Βιτριόλι


    Άκαρπες αποδείχτηκαν οι έρευνες που διεξήχθησαν από τις Αρχές στις «σαρώσεις» περίπου 10.000 κλήσεων, για τον εντοπισμό της μαυροφορεμένης γυναίκας, η οποία στις 20 Μαΐου επιτέθηκε με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

    Συγκεκριμένα, έγιναν «σαρώσεις» περίπου 10.000 ενεργοποιημένων κινητών, μισή ώρα πριν και μισή ώρα μετά την βάρβαρη επίθεση, ωστόσο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχουν οδηγήσει στην ταυτοποίηση με υπόπτους, αλλά και

    Δηλαδή δεν υπάρχουν «ύποπτα» κινητά που τοποθετούνται παράλληλα σε σημεία που έχει εντοπιστεί η δράστιδα από κάμερες ασφαλείας, σε άλλα σημεία της διαδρομής της και τον προορισμό της μετά το περιστατικό στην Καλλιθέα.

    Τοποθετώντας αυτά τα σημεία στο χάρτη και σε συνδυασμό με τους χρόνους πραγματοποίησης των κλήσεων προς την εταιρεία ταξί, οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ θα συγκεκριμενοποιήσουν τα χρονικά διαστήματα παρουσίας της και κατά πάσα πιθανότητα θα διευρύνουν τους χρόνους «σάρωσης» των ενεργοποιημένων κινητών τηλεφώνων.

    Συνεπώς τις προσεχείς ημέρες θα υποβληθεί εκ νέου αίτημα προς τις εταρείες κινητής τηλεφωνίας για να υπάρξει ένα «άνοιγμα» συγκεκριμένων ημερών και ωρών από τα σημεία που έχει εντοπιστεί η δράστις.

    Παράλληλα, από τους κωδικούς της τηλεκάρτας που χρησιμοποιήθηκε για την επικοινωνία της μαυροφορεμένης γυναίκας με την εταιρεία ραδιοταξί, αποκαλύφθηκε ότι με αυτή προέβη μόνο στις κλήσεις προς την εταιρεία και πουθενά αλλού. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξακολουθούν να αναζητούν το κατάστημα πώλησης της, ελπίζοντας ότι αυτό έχει κάμερες ασφαλείας.

    Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. προς το παρόν η μαυροφορεμένη γυναίκα που έριξε το βιτριόλι στην νεαρή κοπέλα από την Αμφιλοχία είναι «τυχερή», ωστόσο όπως εκτιμάται θα καταφέρουν να εντοπίσουν το ένα και μοναδικό «λάθος» που θα οδηγήσει στα ίχνη της και στη σύλληψη της.



    ΣΧΟΛΙΑ