ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε προσωρινή διακοπή λειτουργίας της βιομηχανίας παραγωγής μπισκότων, βουτημάτων και ειδών ζαχαροπλαστικής της εταιρείας «Βιολάντα Α.Ε.» προχώρησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, με σχετική απόφαση και σημερινή ημερομηνία.
Το εργοστάσιο βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο της Ε.Ε. Τρικάλων-Καρδίτσας, στην τοπική κοινότητα Αγίας Κυριακής του δήμου Τρικκαίων, στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Η σχετική απόφαση έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.
Στις φυλακές Τρικάλων, εξάλλου, κρατείται ο ιδιοκτήτης της Βιολάντα, μετά την πολύωρη απολογία του για τη φονική έκρηξη στο εργοστάσιο που κόστισε τη ζωή σε πέντε εργάτριες, καθώς εισαγγελέας και ανακριτής συμφώνησαν για την προφυλάκισή του.
Διαβάστε επίσης:
Νικολά Φορισιέ: Η Ευρωπαϊκή Ενωση έχει τα εργαλεία για να απαντήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες
ΑΑΔΕ: Πως θα αντιμετωπιστούν οι εικονικές εταιρείες και τα αλλαγμένα ΑΦΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας από Έβρο: Κάθε Ταξιαρχία θα μπορεί να παράγει και να επισκευάζει drones
- Ένα σημαντικό έργο τέχνης με πρωτοβουλία της Εθνικής Τράπεζας στην καρδιά της Αθήνας
- Τσιόδρας: Ορίστηκε εισηγητής του ΕΛΚ για την αναθεώρηση των κανόνων για την κυβερνοασφάλεια
- Πάρτι σε αγορές και futures από την εκεχειρία – Σε χαμηλά 2 ετών το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο, ιστορική βουτιά ετών για το πετρέλαιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.