ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη δυνατότητα να παραλάβουν τις πινακίδες των οχημάτων τους, που είχαν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου, θα έχουν οι κάτοχοι αυτοκινήτων και μοτοσικλετών από σήμερα Τετάρτη 22 έως και την Παρασκευή 24 Μαΐου.
Στόχος είναι η διευκόλυνση των πολιτών στις μετακινήσεις τους για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.
Η επιστροφή των πινακίδων θα γίνεται μετά την καταβολή του αντίστοιχου προστίμου και με την προσκόμιση των απαραίτητων για την παραλαβή τους δικαιολογητικών (άδεια κυκλοφορίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αστυνομική ταυτότητα ή θεωρημένη εξουσιοδότηση στην περίπτωση που θα τις παραλάβει τρίτος), από τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Αθηναίων (Αγ. Κωνσταντίνου 14, 1ος όροφος), από τις 9.00 το πρωί έως τις 3.00 το απόγευμα.
Σημειώνεται πως δεν θα επιστραφούν οι πινακίδες και οι άδειες οδήγησης που έχουν αφαιρεθεί από τη Δημοτική Αστυνομία για παραβάσεις αντικοινωνικής στάθμευσης (στάθμευση σε ράμπα ΑμεΑ, Ρ-71, Ρ-72), καθώς και η εκτέλεση αποφάσεων που έχουν εκδοθεί από δικαστικές αρχές.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Τακτική τηλεφωνική επικοινωνία με τον νέο πρόεδρο της Fed – Πού επικεντρώνονται οι συζητήσεις
- Τα 204,6 εκατ. που θα αλλάξουν την όψη της ΔΕΘ – Το Μητροπολιτικό Πάρκο των 120 στρεμμάτων και το νέο Βελλίδειο
- Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του ειδικού σχήματος στήριξης των επιχειρήσεων της Σαμοθράκης
- CrediaBank: Στα 31,3 εκ. ευρώ τα επαναλαμβανόμενα καθαρά κέρδη στο εξάμηνο – Ρεκόρ στα 2 δισ. ευρώ οι νέες εκταμιεύσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.