ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα ένταση σημειώθηκε σήμερα στην πλατεία Εξαρχείων, όπου στις 06:30 συγκεντρώθηκαν κάτοικοι προκειμένου να εμποδίσουν τα συνεργεία να συνεχίσουν τις εργασίες για την κατασκευή του σταθμού του μετρό στο συγκεκριμένο σημείο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις, που βρίσκονταν από πολύ νωρίς στο σημείο, εμπόδισαν τους συγκεντρωθέντες να πλησιάσουν στην πλατεία και προχώρησαν σε 32 προσαγωγές.
Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στο μέγαρο της ΓΑΔΑ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, έξω από το οποίο έχουν συγκεντρωθεί περίπου 20 διαδηλωτές που ζητούν την απέλευθερωσή τους.
Διαβάστε επίσης:
Κεφαλονιά: Σύγκρουση αλιευτικού με καταμαράν στη Σκάλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισπανία: Η κρίση στη Θέουτα φέρνει αλλαγές στη νομοθεσία για τη μετανάστευση και το άσυλο
- Βοιωτία: Φωτιά σε δάσος στη Στεφάνη – Σηκώθηκαν τέσσερα εναέρια
- Fitch: Η θεαματική μείωση του ελληνικού χρέους έφερε αναβάθμιση κατά τρεις βαθμίδες – Οι προκλήσεις μετά το Ταμείο Ανάκαμψης
- Κερατέα: Φωτιά ξέσπασε στην περιοχή Καλοπήγαδο – Επιχειρούν τρία εναέρια, δείτε βίντεο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.