• Κοινωνία

    Ένοχος για ακάλυπτες επιταγές ο Λ. Λιβιεράτος

    • NewsRoom


    Ποινή φυλάκισης έξι μηνών με αναστολή επέβαλε το δικαστήριο στον Λάμπη Λιβιεράτο για υπόθεση ακάλυπτων επιταγών. Ο Λ. Λιβιεράτος που παρέστη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας μόνος του και χωρίς τη συνδρομή συνηγόρου και ζήτησε επιείκεια προκειμένου να μειωθεί η ποινή που του είχε επιβληθεί πρωτοδίκως.

    Στη δικαιοσύνη κλήθηκε να λογοδοτήσει και πρώην συνέταιρός του σε μπαρ διατηρούσαν μαζί στην Αγία Παρασκευή, ενώ στο δικαστήριο παρέστη και ο μηνυτής, έμπορος ο οποίος έλαβε το 2011 από τους κατηγορούμενους τρεις επιταγές, συνολικού ύψους 46.000 ευρώ. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος, έως και σήμερα δεν είχε πληρωθεί από τους δύο κατηγρούμενους.

    Πρωτοδίκως ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε αναφέρει: «Έκανα προσπάθειες να έρθω σε ρύθμιση με τον μηνυτή, να αποπληρώνω σταδιακά με μικρότερα ποσά. Η κατάσταση ήταν πολύ δύσκολη, γιατί είχαμε πολλές υποχρεώσεις. Μας οφείλουν χρήματα οι άλλοι συνέταιροι, γιατί εμείς, ως διαχειριστές, δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Η μη εξόφληση των επιταγών ήταν λόγω οικονομικής αδυναμίας. Θέλαμε αλλά δεν μπορούσαμε!» .

    ΔΙΑBAΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στο Χαλάνδρι: 27χρονος σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλυπτικό: Όλοι οι διάλογοι του αρχηγού της μαφίας του Κορυδαλλού -Τι έλεγε με τους δικηγόρους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μάθε πού ψηφίζεις – Άνοιξε η εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ. για τις εκλογές της 26ης Μαΐου



    ΣΧΟΛΙΑ