ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας ακόμη θάνατος από κορονοϊό σημειώθηκε στον Εχίνο Ξάνθης, επιβεβαιώνοντας ότι στην περιοχή συνεχίζει να υπάρχει βαρύ φορτίο του ιού, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στην χώρα στου 189.
Πρόκειται για μια 70χρονη που κατέληξε το απόγευμα της Πέμπτης στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 70χρονη είχε υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν τις τελευταίες 4 ημέρες.
Πρόκειται για τον δεύτερο καταγεγραμμένο θάνατο από κορονοϊό στη χώρα σήμερα, Πέμπτη 18 Ιουνίου.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.