ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυρανάκης: Υπογραφή συμφωνίας στις Βρυξέλλες για τον σιδηροδρομικό άξονα Θεσσαλονίκη – Αλεξανδρούπολη – Βουκουρέστι
Αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΑΜΘ).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, εισήλθαν την Τετάρτη, στο Νοσοκομείο Αναφοράς για τον κορονοϊό της Αλεξανδρούπολης, πέντε νέοι ασθενείς, που βρέθηκαν θετικοί στον νέο ιό.
Οι νέες εισαγωγές αφορούν πέντε άνδρες. Δυο από την Μύκη, 59 και 42 ετών, έναν 31χρονο από την Κομοτηνή, έναν 65χρονο από τον Εχίνο και έναν 31χρονο από τον Κένταυρο Ξάνθης.
Σήμερα στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται 15 άτομα. Από αυτά 5 στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων 1 στην ΜΕΘ και 9 στη Μονάδα Covid-19.
Ακόμη, σημειώνεται ότι δόθηκαν δυο νέα εξιτήρια, χθες, Τετάρτη. Πρόκειται για έναν 62χρονο άνδρα από τη Γλαύκη Μύκης, ο οποίος νοσηλεύτηκε για 9 ημέρες καθώς και σε έναν 58χρονο από την πόλη της Ξάνθης, ο οποίος νοσηλεύτηκε για 6 ημέρες.
Συνολικά, από την αρχή της πανδημίας έχουν δοθεί 67 εξιτήρια στην περιφέρεια ΑΜΘ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κασσελάκης: Ανακοίνωσε έκτακτο συνέδριο του Κινήματος Δημοκρατίας στις 7-8 Φεβρουαρίου
- Λίνα Μενδώνη: Για περισσότερο από έξι χρόνια ο Πολιτισμός έχει μετατραπεί σε προσοδοφόρο πρωταγωνιστή της ανάπτυξης
- Φλωρίδης: Εκτιμώ που δύο πολιτικοί αρχηγοί που τιμήθηκαν με θέση στον εξώστη, ήρθαν στη Βουλή να αντιπαρατεθούν μαζί μου
- Φλωρίδης: Η μεταρρύθμιση στην Δικαιοσύνη έχει δώσει ήδη εντυπωσιακούς ρυθμούς επιτάχυνσης