• Κοινωνία

    Έλλη Διβάνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τα αίτια θανάτου της

    • NewsRoom

    Έλλη Διβάνη


    Φως στα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της κληρονόμου του ξενοδοχειακού ομίλου Divani, Έλλης Διβάνη ρίχνει η ιατροδικαστική έκθεση.

    Η Έλλη Διβάνη «έφυγε» αιφνίδια στον ύπνο της σε ηλικία μόλις 33 ετών. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα trikalavoice, ο θάνατος της Έλλης Διβάνη οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

    Όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, η Έλλη Διβάνη βρισκόταν στο σπίτι της στο Ψυχικό, μαζί με την μητέρα της, όπου γιόρτασαν τα γενέθλιά της. Η 33χρονη έπεσε για ύπνο και δυστυχώς δεν ξύπνησε ξανά. Η μητέρα της την επόμενη ημέρα την βρήκε νεκρή στο κρεβάτι της. Οι προσπάθειες των γιατρών που κλήθηκαν για να την επαναφέρουν δεν απέδωσαν.

    Η κηδεία της 33χρονης Έλλης πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

    Ποια ήταν η Έλλη Διβάνη

    Η Έλλη Διβάνη ήταν η κόρη του Ερρίκου Διβάνη οποίος έφυγε από τη ζωή την άνοιξη του 2018. Μαζί με τα αδέρφια του ήταν ο συνεχιστής της οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία (Καλαμπάκα-Λάρισα).

    Τρία χρόνια πριν, τον Απρίλιο του 2018, έφυγε από τη ζωή στα 63 του χρόνια, ο πατέρας της Έλλης, Ερρίκος Διβάνης που ήταν μαζί με τα αδέρφια του ο συνεχιστής της πασίγνωστης οικογενειακής επιχείρησης ξενοδοχείων «ΔΙΒΑΝΗ» σε Αθήνα και Θεσσαλία. Μετά το θάνατό του, η Έλλη ανέλαβε τη διαχείριση.

    Διαβάστε επίσης:

    Πέθανε στα 33 της η Έλλη Διβάνη, της γνωστής οικογενείας του ομίλου ξενοδοχείων

    Διπλή διάκριση για τον Όμιλο ξενοδοχείων Διβάνη

    Γιάννης Κωστόπουλος: Ο «ναυπηγός» που έκτισε τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό του ελληνικού τραπεζικού συστήματος



    ΣΧΟΛΙΑ