• Κοινωνία

    Ελίνα Πριάκου: Τι δηλώνει η παίκτρια του «Big Brother» που συνελήφθη για ναρκωτικά και όπλα

    • NewsRoom

    Η Ελίνα Πριάκου


    Μία τρομακτική ανακάλυψη έκανε η Αστυνομία χθες, στο πλαίσιο ξαφνικής εφόδου και έρευνας που διεξήγαγε στο σπίτι της πρώην παίκτριας του «Big Brother», Ελίνας Πριάκου

    Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικές αρχές εντόπισαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, όπλα, μετρητά, αλλά και εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, που βοηθάει στην παραγωγή κάνναβης.

    Η 44χρονη, σήμερα, πρώην παίκτρια του ριάλιτι, αλλά και ο σύντροφός της συνελήφθησαν αμέσως μετά την ανακάλυψη των ευρημάτων από την Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό, και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες που τους προσάπτονται, υποστηρίζοντας ότι όσα βρέθηκαν στο διαμέρισμά τους δεν ανήκουν στους ίδιους, αλλά σε τρίτο άτομο.

    Οι συλληφθέντες, που είναι άνδρας 49 χρονών και γυναίκα 44, απολογήθηκαν χθες στον ανακριτή, που με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως υπηρεσίας, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί ο πρώτος, μέχρι να γίνει η δίκη του, ενώ η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και καταβολής χρηματικής εγγύησης.

    Ευρήματα στο σπίτι της 44χρονης

    Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, σύμφωνα με τον συνήγορό τους, οι κατηγορούμενοι υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία, δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

    Τα μόνα που παραδέχθηκαν οι κατηγορούμενοι ότι ανήκουν στους ίδιους είναι τα μετρητά, συνολικά 12 χιλ. ευρώ και 1000 δολάρια. Μάλιστα, όπως υποστήριξαν, τα λεφτά αυτά έχουν δηλωθεί κανονικά στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου άνδρα. Παράλληλα, το ζευγάρι παραδέχθηκε ότι δική του είναι και η κάμερα παρακολούθησης που εντοπίστηκε στην είσοδο του σπιτιού.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας στα Πλατανίδια, μετά από πολυήμερη παρακολούθηση από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου και, όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε νομότυπη έρευνα που έγινε στο σπίτι, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

    -1,3 κ. χασίς,

    -εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενος από σύστημα εξαερισμού, λαμπτήρες και μηχανισμούς επεξεργασίας κάνναβης, εκτός λειτουργίας,

    -λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο (υποπολυβόλο) με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια,

    -αεροβόλο τυφέκιο,

    -κυνηγετικό όπλο,

    -γεμιστήρας πιστολιού χωρίς φυσίγγια,

    -461 πολεμικά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά,

    -μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού,

    -ζυγαριά,

    -το χρηματικό ποσό των 12.025 € και (1.000) δολαρίων Η.Π.Α. και

    -ένα λειτουργικό σύστημα καταγραφής εικόνας και ήχου με εγκατεστημένη την κάμερα στην είσοδο της οικίας.

    Επιπροσθέτως, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο ακόμη Ι.Χ. επιβατικά αυτοκίνητα ιδιοκτησίας των συλληφθέντων, ως μέσα διευκόλυνσης της εγκληματικής τους δραστηριότητας, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους.



    ΣΧΟΛΙΑ