ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
“Το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα εστάλη ατόφιο, από χθες, από την ίδια την Αστυνομία, στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛΑΣ“, τονίζουν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την συνομιλία της 28χρονης με το “100”, λίγο πριν από την δολοφονία της, από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
“Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα”, αναφέρουν οι ίδιες πηγές, “έχει απομακρυνθεί από την θέση του, είναι υπό έρευνα από την ΕΛΑΣ και αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες, ενώ αντικαθίσταται και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων. Υπενθυμίζεται ότι το ηχητικό περιλαμβάνεται ως μέρος της δικογραφίας και πως η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι ενδελεχώς, και στο Αστυνομικό Τμήμα και στο “100”, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους”.
Επίσης, σημειώνουν ότι “μέχρι την Παρασκευή, αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου να τους καλέσει να απολογηθούν”.
Διαβάστε επίσης
Άγιοι Ανάργυροι: «Ξηλώθηκε» ο διοικητής του ΑΤ – Ποινικές ευθύνες στον αστυνομικό της Άμεσης Δράσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στέφανος Κασσελάκης: Ένοχος για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες – 30 μήνες φυλακή και πρόστιμο 50.000 ευρώ
- Weight Watchers: Aίτηση πτώχευσης κατέθεσε η εταιρεία που σημάδεψε την παγκόσμια κουλτούρα αδυνατίσματος
- Βουλή: Αίρεται η ασυλία Ακρίτα και (ξανά) Πολάκη – Mετά από μηνύσεις Γεραπετρίτη και Λινού αντίστοιχα
- Η Kaizen Gaming διαμορφώνει τους ηγέτες του αύριο
