• Κοινωνία

    Εισβολή νεαρών στο Πολυτεχνείο – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο

    • NewsRoom


    Άγνωστοι κατάφεραν σήμερα, Παρασκευή να εισέλθουν στο χώρο του Πολυτεχνείου

    Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα, νεαρά άτομα κατάφεραν να εισέλθουν σήμερα, Παρασκευή, στον χώρο του Πολυτεχνείου. Το γεγονός αυτό κινητοποίησε άμεσα τις αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής, ενώ αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για το ενδεχόμενο να δοθεί εντολή για αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης.

    Πέριξ του Πολυτεχνείου, τόσο επί της οδού Πατησίων, αλλά και επί της οδού Στουρνάρη έχουν παραταχθεί δυνάμεις των ΜΑΤ.

    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε προαναγγείλει την ακύρωση της πορείας του Πολυτεχνείου, λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού.

    «Το 2020 δεν γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου, την 28η Οκτωβρίου, δεν γιορτάσαμε τίποτα από αυτά που μας ενώνουν, το ίδιο θα γίνει με το Πολυτεχνείο. Όταν θα ανοίξει η χώρα, θα είμαστε όλοι μαζί για να γιορτάσουμε τις μεγάλες γιορτές», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός.

    Για το ίδιο ζήτημα τοποθετήθηκε το πρωί της Παρασκευής και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος, μιλώντας σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, τόνισε πως φέτος δεν νοείται να πραγματοποιηθεί καμία εκδήλωση εορτασμού ή πορεία για το Πολυτεχνείο, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

    «Ο πρωθυπουργός εξέπεμψε χθες μήνυμα ενότητας, ότι πολίτικη, επιστήμη και πολίτες είναι μαζί για να αντιμετωπίσουν την δύσκολη αυτή κατάσταση», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 ενώ παράλληλα σημείωσε: «Είναι ζήτημα κατανόησης από τα κόμματα, αλλά πιστεύω ότι τελικά η πορεία δεν θα γίνει».

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ