ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστός είναι ο αυτοκινητόδρομος της Εγνατίας Οδού σε τμήμα του στην Κοζάνη και στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, λόγω εκτροπής νταλίκας που σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα, με υλικές μόνο ζημιές.
Πιο συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί για λόγους ασφαλείας μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων Ανατολικής Εισόδου Ξηρολίμνης και Εξόδου Κοίλων, προκειμένου να απομακρυνθεί το βαρύ όχημα από το οδόστρωμα (μετέφερε σίδερα). Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, τα οχήματα που διέρχονται από το σημείο εκτρέπονται μέσω εναλλακτικών διαδρομών του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου.
Διαβάστε επίσης:
Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Το φθινόπωρο αυτό θα ορίσει το μέλλον αυτού του πολέμου
Τράπεζα Κύπρου: Πρεμιέρα στο Χρηματιστήριο με τιμή εκκίνησης τα 4,78 ευρώ ανά μετοχή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εικονικές μεταβιβάσεις και μισθώσεις ακινήτων πριν την πτώχευση: Οι νομικές παγίδες που κρύβουν σοβαρούς κινδύνους
- Η Τουρκία στριμώχνεται διπλωματικά και γεωπολιτικά από την πτώση της θεοκρατίας
- Κέρδη ρεκόρ για τη ΦΑΓΕ διεθνώς – Ζημιές στην Ελλάδα λόγω δικαστικών προβλέψεων
- SMerC: Δεύτερο επενδυτικό fund από τον Νίκο Καραμούζη με δύναμη πυρός άνω των 150 εκατομμυρίων
