• Κοινωνία

    Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδοκτόνος – Tι είχε καταγγείλει η Αγγελική πριν από 1 χρόνο

    • NewsRoom
    Αστυνομία


    Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο πατέρας της άγρια δολοφονημένης Αγγελικής καθώς ο 52χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα της Κέρκυρας.

    Ο πατέρας της Αγγελικής παρουσιάστηκε το πρωί ενώπιον του ανακριτή και ανέλαβε την ακέραιη ευθύνη για τη στυγερή δολοφονία της κόρης του ενώ υποστήριξε ότι δεν θέλει να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά.

    Ο καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος φέρεται να δήλωσε μεταμελημένος ενώ υποστήριξε ότι στο παρελθόν δεν είχε ασκήσει ούτε σωματική ούτε ψυχολογική βία στην κόρη του. Ο δράστης υποστήριξε ότι θόλωσε και δεν έλεγχε τις πράξεις του. Ο κατηγορούμενος επίσης αιτήθηκε ψυχιατρική εξέταση για να διερευνηθεί η ψυχική και πνευματική του υγεία.Τελικά οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν να λάβει τον δρόμο για τη φυλακή.

     Η καταγγελία

    Πριν από έναν χρόνο το θύμα είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, όπως επιβεβαιώνει ο δικηγόρος του.

    Ο 52χρονος εμφανίστηκε στο επαγγελματικό σχολείο που φοιτούσε η κοπέλα και προσπάθησε με βία να την πάρει μαζί του.

    Η κοπέλα κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι ο πατέρα της παρεμβαίνει συνεχώς στην προσωπική της ζωή παρά την ηλικία της.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες στις 31/1/2018 ο 52χρονος εμφανίστηκε στο τμήμα για να ενημερωθεί για την καταγγελία της κόρης του ενώ φέρεται να δήλωσε ότι δεν θα επαναληφθεί παρόμοια συμπεριφορά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνήγορος Μανιαδάκη: Οι καταθέσεις του για τη Novartis πρέπει να μπουν στο αρχείο



    ΣΧΟΛΙΑ