• Κοινωνία

    Έγκλημα στη Μεσσηνία: Σκότωσε τον άντρα της με βραστό νερό και πλάστη

    • NewsRoom


    Το περιστατικό συνέβη στη Σκάλα Οιχαλίας Μεσσηνίας, μετά από άγριο καυγά του ζευγαριού.

    Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 73χρονος άνδρας από τη Μεσσηνία, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από καυγά που είχε με την 68χρονη σύζυγό του.

    Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι ηλικιωμένων ξεκίνησε να καυγαδίζει, για άγνωστο λόγο. Κάποια στιγμή, η 68χρονη γυναίκα έχασε τον έλεγχο και επιτέθηκε στον άνδρα.

    Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr, στη συνέχεια, μάλιστα, του έριξε καυτό νερό και άρχισε να τον χτυπάει σε διάφορα μέρη του σώματος με τον πλάστη με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να διακομιστεί σε σοβαρή κατάσταση με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα υπέκυψε στα τραύματά του.

    Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας σε κρίσιμη κατάσταση και σήμερα το πρωί υπέκυψε των τραυμάτων του, ενώ η 68χρονη συνελήφθη από την Ασφάλεια με την σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

     

    Ακολουθεί η ανακοίνωση της αστυνομίας: 

    Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, 68χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία σε βάρος 73χρονου ημεδαπού.

    Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, η 68χρονη, μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον 73χρονο για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, του έριξε καυτό νερό σε μέρη του σώματος του, προκαλώντας του εγκαύματα και εν συνεχεία τον χτύπησε με ξύλινο αντικείμενο, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε.

    Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες εξέπνευσε.

    Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Οιχαλίας.



    ΣΧΟΛΙΑ