• Κοινωνία

    Δολοφονία Αμερικανίδας βιολόγου: Ποιες ήταν οι κινήσεις του δράστη μετά το έγκλημα

    δολοφονος σουζαν ιτον

    Ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton


    Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου

    Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 27χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

    Μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητάς του, στο φως έρχονται οι κινήσεις του δράστη μετά το αποτρόπαιο έγκλημα και το μοιραίο λάθος που τον πρόδωσε στις Αρχές.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της άτυχης γυναίκας έφυγε από την σπηλιά που είχε πετάξει το άψυχο κορμί της και κατευθύνθηκε σε ένα κοντινό νεκροταφείο προκειμένου να σβήσει τα ενοχοποιητικά ίχνη από το αυτοκίνητό του.

    Εκεί άνοιξε το πορτμπαγκάζ του άσπρου ΙΧ που οδηγούσε και ξεκίνησε να το πλένει εξονυχιστικά από τα αίματα και από άλλα στοιχεία που θα φανέρωναν πως μέσα σε αυτό στιγμές νωρίτερα βρισκόταν η Αμερικανίδα βιολόγος.

    Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, η μανία που έδειξε ο 27χρονος να καθαρίσει το πορτμπαγκάζ ήταν κάτι που παραξένεψε τις Αρχές αργότερα, αφού οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ παρατήρησαν ότι ήταν το μοναδικό σημείο του αμαξιού που ήταν καθαρό.

    Συγγενής του δράστη φέρεται να κατέθεσε στις Αρχές σχετικά με την συμπεριφορά του 27χρονου μετά τη δολοφονία, αναφέροντας ότι συμπεριφερόταν φυσιολογικά και τίποτα δεν πρόδιδε την πράξη του.

    «Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα.

    Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος», φέρεται να είπε.



    ΣΧΟΛΙΑ