ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Χρυσούπολης Καβάλας από το διπλό φονικό που συνέβη χθες το βράδυ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια.
Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιος της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη.
Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιo της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό.
Στην φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η αστυνομία αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 40χρονο που έπεσε επίσης νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη και γείτονα του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 80 δολάρια το WTI για πρώτη φορά από τον Μάρτιο
- Euronext Athens: Εγκρίθηκε η εισαγωγή της Attica Πολυκαταστήματα στην Κύρια Αγορά
- Πιερρακάκης: Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί ως μία ενιαία αγορά – Η ψηφιακή μετάβαση απαιτεί κοινή δράση
- Code Like a Girl: Άνοιξαν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 10ο κύκλο του προγράμματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.