• Κοινωνία

    Έγκλημα στη Μάνη: Οι τρεις εκδοχές που έδωσε ο 44χρονος δράστης – Τον διέψευσε η κόρη του

    • NewsRoom


    Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 44χρονης γυναίκας στο σπίτι της στη Μάνη από τον ίδιο της τον σύζυγο, ο οποίος φέρεται να άνοιξε πυρ εναντίον της με καραμπίνα μπροστά στην ανήλική τους κόρη.

    Ο 44χρονος συζυγοκτόνος κάνει λόγο για «κακιά στιγμή», ενώ έδωσε τρεις εκδοχές στον εισαγγελέα για τα όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο στυγερό έγκλημα.

    Αρχικά φέρεται να είπε πως δεν άντεχε άλλο την συμβίωση μαζί της, ενώ σε μια δεύτερη εκδοχή ανέφερε πως προσπάθησε να αμυνθεί, κατηγορώντας την σύζυγό του πως αυτή του επιτέθηκε, κάτι που διαψεύδεται από την κόρη τους, που ήταν παρούσα στο έγκλημα.

    Η τρίτη εκδοχή που έδωσε στους αστυνομικούς, ήταν πως δεν θυμάται τίποτα για το έγκλημα.

    Όπως προκύπτει, ο 44χρονος άνδρας είχε στην κατοχή του τρεις καραμπίνες. Με μία από αυτές πυροβόλησε θανάσιμα την γυναίκα του.

    Αρχικά η πρώτη σφαίρα δεν βρήκε στόχο καθώς η κόρη του προσπάθησε να τον εμποδίσει, ενώ στην δεύτερη δυστυχώς σημάδεψε την σύντροφό του. Εκτός της κατοχής όπλων, ο φερόμενος δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα ακολουθούσε φαρμακευτική αγωγή.

    Την Παρασκευή στον ανακριτή ο κατηγορούμενος

    Ο 44χρονος μέσω του δικηγόρου του επέμεινε πως ήταν η «κακιά στιγμή» και είπε πως παίρνει φάρμακα από τότε που απολύθηκε από τον στρατό. Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τα παιδιά του, δηλώνοντας πως δεν είναι βίαιος άνθρωπος.

    Ωστόσο, άνθρωποι που γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως την χτυπούσε ο σύζυγός της. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να περάσει την πόρτα του ανακριτή την Παρασκευή, εκεί όπου δικηγόρος του αναμένεται να ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.

    Το χρονικό του εγκλήματος

    Η δολοφονία της συζύγου του κατηγορούμενου έγινε στις 10 το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στο σπίτι βρίσκονταν ο 44χρονος δράστης, η σύζυγός του και η 15χρονη κόρη τους.

    Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, που πλέον φιλοξενούν το ανήλικο κορίτσι, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε την γυναίκα.

    Το 15χρονο κορίτσι προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο και να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο 44χρονος πυροβόλησε και δεύτερη φορά και έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα του.

    Σημειώνεται ότι ο 19χρονος γιος της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού του στο νοσοκομείο, όπου τον είχε πάει για εξετάσεις.

    Ο πυροβολισμός ακούστηκε σε όλο το χωριό, αλλά και στο σπίτι των συγγενών του δράστη, σε κοντινή απόσταση από την οικία που σημειώθηκε η δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Η κόρη του φερόμενου δράστη ειδοποίησε τις αρχές λέγοντας πως ο πατέρας της σκότωσε την μητέρα του, ενώ στην συνέχεια πήρε και ο ίδιος στην αστυνομία, λέγοντας πως «Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά μάλλον είναι ζωντανή». Παραδόθηκε στις αρχές, ενώ η 15χρονη πήγε σε σπίτι του οικογενειακού κύκλου, σοκαρισμένη από το συμβάν.

    Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, ο άνδρας της την ζήλευε παράφορα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, την δολοφόνησε αφού είδε ένα μήνυμα στο κινητό της που τον εκνεύρισε.

    Διαβάστε επίσης:

    Lockdown: Χιλιάδες γυναίκες εγκλωβισμένες στη βία

    Μάνη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό – Σήμερα η κηδεία της 44χρονης

    Ένωση Εισαγγελέων: «Τα μέτρα δεν τηρούνται, οι δίκες δεν γίνονται, αναποτελεσματική και επικίνδυνη η λειτουργία των δικαστηρίων»



    ΣΧΟΛΙΑ