• Κοινωνία

    Μάνη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το άγριο φονικό – Σήμερα η κηδεία της 44χρονης

    • NewsRoom
    ΚΕΠ Κορωπί - Δάφνη


    Το τελευταίο αντίο στην 44χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της στον Πύργο Δυρού στη Μάνη θα πουν σήμερα στις 10 το πρωί, φίλοι και συγγενείς.

    Η άτυχη γυναίκα έπεσε νεκρή από τα πυρά του ίδιου της του άνδρα, ο οποίος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και δεν δίστασε να πατήσει την σκανδάλη μπροστά, μάλιστα, στα μάτια της 15χρονης κόρης τους.

    Το ανήλικο κορίτσι ήταν εκείνο που κάλεσε την αστυνομία. «Ο μπαμπάς μου πυροβόλησε την μαμά μου», φέρεται να είπε η ανήλικη. Λίγο αργότερα τηλεφώνησε και ο δράστης και είπε: «Πυροβόλησα τη γυναίκα μου, αλλά μάλλον είναι ζωντανή». Στη συνέχεια ο 44χρονος επικοινώνησε και με γιατρό της περιοχής. Μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ο δράστης παραδόθηκε, και το κορίτσι παρέλαβε η αδελφή του.

    Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, που πλέον φιλοξενούν το ανήλικο κορίτσι, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε μία φορά τη γυναίκα.

    Το 15χρονο κορίτσι προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο και να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο 44χρονος πυροβόλησε και δεύτερη φορά και έδωσε τη χαριστική βολή στο θύμα του. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος γιος της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού του στο νοσοκομείο, όπου τον είχε πάει για εξετάσεις.

    Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε τοΣ πανελλήνιο, καθώς η άτυχη γυναίκα ποτέ της δεν είχε εκμυστηρευτεί το μεγάλο της μυστικό για τα προβλήματα που περνούσε στο οικογενειακό της περιβάλλον.

    Ο άνδρας της, που σύμφωνα με την αδερφή του θύματος αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και την ζήλευε παθολογικά, έφτασε στο σημείο να την πυροβολήσει εξ επαφής μπροστά στα μάτια της ανήλικής κόρης τους.

    Η αδελφή του θύματος δήλωσε στο protothema: «Πριν από δέκα μέρες την είχαμε δει τελευταία φορά και μας είπε πως είναι ένας καταθλιπτικός σχιζοφρενής. Φταίνε και οι ψυχίατροι που πήγαινε, φταίει και ο αδελφός του στην Αθήνα… Όλοι τους φταίνε εκεί κάτω, όλοι. Έπαιρνε και ψυχοφάρμακα και τελευταία τα είχε κόψει. Πρέπει να πούμε ότι στον δεύτερο ψυχίατρο που πήγε με την αδελφή μου, του είχε πει ο γιατρός ότι ‘πρέπει να σου πάρω την άδεια οπλοφορίας’».

    Στο μεταξύ λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε στο Γύθειο ο κατηγορούμενος, που φέρεται ότι σκότωσε την σύζυγό του το βράδυ της Κυριακής.

    Ο 44χρονος απολογήθηκε για αρκετή ώρα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ μέσα κ έξω στο κτίριο βρισκόταν ισχυρή αστυνομική δύναμη όπως αναφέρει το flynews. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, πρόκειται για μια οικογενειακή τραγωδία και ο κατηγορούμενος ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά του.

    Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης.

    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί μίνι μάρκετ στο χωριό, ενώ ο πατέρας του φούρνο. «Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος, αλλά κανείς δεν ξέρει τι κρύβεται μέσα σε ένα σπίτι», συμπληρώνουν οι συγγενείς του δράστη.

    Διαβάστε επίσης:

    Δολοφονία στη Μάνη: Επιχειρηματίας ο 44χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του

    «Βόμβα» κορoνοϊού με 60 κρούσματα στο μεγαλύτερο προνοιακό ίδρυμα της Θεσσαλονίκης

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020



    ΣΧΟΛΙΑ