ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μιχαηλίδου: Συνάντηση με την Πρέσβη της Αυστρίας – Παράδειγμα προς μίμηση το αυστριακό στεγαστικό μοντέλο
Για τα επιδόματα μίλησε η υφυπουργός Εργασίας, Δόμνα Μιχαηλίδου, επισημαίνοντας πως «δεν υπάρχει καμία πρόθεση να καταργηθεί οποιοδήποτε επίδομα που προστατεύει τους πιο ευάλωτους».
«Δίνουμε δίκαια επιδόματα» τόνισε στον ΣΚΑΪ η υφυπουργός Εργασίας εξηγώντας πως ο οδηγός που ακολουθούν για την καταβολή επιδομάτων είναι το εισόδημα και αντικειμενικά κριτήρια.
Όπως είπε η κα Μιχαηλίδου «συνδέσαμε επιδόματα με σχολική φοίτηση». Επίσης, διευκρίνισε ότι σε όλα τα επιδόματα θα υπάρξουν αυξήσεις.
«Ο προνοιακός προϋπολογισμός για το 2021 είναι αυξημένος κατά 22%. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα είναι αυξημένο κατά 15%. Το επίδομα παιδιού κατά 20%. Το στεγαστικό είναι αυξημένο κατά 34%.»
Τέλος, ανέφερε πως για τα νηπιαγωγεία και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς που είναι χαμηλού ρίσκου αναμετάδοσης του ιού, οι εργαζόμενοι θα μπορούν να πηγαίνουν στις ειδικές δομές δομές για rapid test.
Διαβάστε ακόμη:
Επίδομα από €300 ως €1.000 το μήνα σε όσες οικογένειες αποφασίσουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς
Επιστροφή στα θρανία: Ανοίγουν αύριο τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξέπλυμα χρήματος: Η καθηγήτρια με τα 100.000 ευρώ, ο αντιδήμαρχος με το 1 εκατ. ευρώ!
- Πυρκαγιές στην Κύπρος: Ενισχύσεις από ΕΕ και Αίγυπτο – Νέα φωτιά στην Πάφο
- Κομισιόν: Σε ισχύ από τις 7 Αυγούστου τα αντίμετρα στις ΗΠΑ αν δεν υπάρξει συμφωνία
- ΕΥΔΑΠ: Ανασυγκροτήθηκε σε σώμα το ΔΣ με τέσσερα νέα μέλη
