• Κοινωνία

    Δολοφονία Ελένης Τοπαλούδη: Στο ψυχιατρείο ο 21χρονος Ροδίτης

    • NewsRoom
    H φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη και δύο σχεδόν συνομήλικοι δράστες που την βίασαν και την πέταξαν μετά άγρια χτυπημένη αλλά ζωντανή σε βραχώδη παραλία στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο

    Κατηγορούμενοι για την άγρια κακοποίηση και εν συνεχεία δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είναι δύο νεαροί 24 και 22 χρονών σήμερα, οι οποίοι ήταν μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου


    Στο ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού και σε συνθήκες απομόνωσης βρίσκεται ο Ροδίτης κατηγορούμενος για την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το Πανελλήνιο τον Νοέμβριο του 2018.

    Ο νεαρός οδηγήθηκε εκεί, μετά από απόφαση των φυλακών Γρεβενών όπου και κρατούνταν, ενώ η μεταφορά του στη Αθήνα κρίθηκε αναγκαία, καθώς το τελευταίο διάστημα είχε επιδείξει επιθετική συμπεριφορά και είχε προβεί και σε απόπειρες αυτοτραυματισμού.

    Από το περιβάλλον του τονίζεται ότι δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον και έχει μόνο «φωτεινές διαλείψεις», ενώ την περασμένη εβδομάδα δέχθηκε το πρώτο επισκεπτήριο από την μητέρα του.

    Από την πλευρά της άτυχης φοιτήτρια πάντως, οι δικοί της εκφράζουν την πικρία τους, λέγοντας: «Όταν σκότωνε την Ελένη μας είχε σώας τας φρένας».

    Η πλευρά του 21χρονου φέρεται να υποστηρίζει πάντως ότι αυτό δεν ζητήθηκε από τον ίδιο ούτε και από τους γονείς του.



    ΣΧΟΛΙΑ