• Κοινωνία

    Δολοφονία Τοπαλούδη: Kατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους υπόπτους του ομαδικού βιασμού της

    τοπαλουδη

    Ελένη Τοπαλούδη


    Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση έχει ζητήσει η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου για τα τρία άτομα, που θεωρούνται ύποπτα για το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, το 2017. Τα πρώτα στοιχεία θέλουν υπόπτους έναν 19χρονο κάτοικο Αρχαγγέλου, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο, κατοίκους Μασάρων. Οι τρεις κατηγορούμενοι για το βιασμό καλούνται να αντικρούσουν τις κατηγορίες με έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον ανώτερου αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.

    Οι τρεις κατηγορίες που βαραίνουν τους υπόπτους είναι τα αδικήματα του βιασμού, της αθέμιτης αποτύπωσης σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης και της παράνομης βίας. Η προκαταρκτική έρευνα που διεξάγεται στην παρούσα φάση έχει ως στόχο να εξακριβώσει αν υπάρχουν επαρκή ενδεικτικά στοιχεία για την άσκηση ποινικής διώξεως εις βάρος τους για τα αδικήματα αυτά.

    Η δικογραφία που σχηματίζεται δεν έχει συσχετιστεί με τις άλλες δύο, που αφορούν στη δολοφονία και το βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη, με κατηγορούμενους έναν 21χρονο Ροδίτη κι έναν 19χρονο Αλβανό και το βιασμό από κοινού μιας 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες, με κατηγορούμενους τον ίδιο 19χρονο Αλβανό κι έναν 23χρονο αθίγγανο.

    Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές έστρεψαν την προσοχή τους στην έρευνα για τους τρεις νεαρούς, κατόπιν της κατάθεσης της φίλης της Τοπαλούδη, που αναγνώρισε και κατέδειξε τα τρία άτομα.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη πιστεύει ότι οι τρεις Ροδίτες διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από τη Λίνδο, θεωρώντας ότι έδρασαν ως κύκλωμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία Τοπαλούδη: Αναγνωρίστηκαν οι δράστες του ομαδικού βιασμού της (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία Τοπαλούδη: Στην ασφάλεια Ρόδου για κατάθεση τρεις νεαροί που φέρεται να τη βίασαν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίχως τέλος οι πληροφορίες για τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη: Τι αποκάλυψε φίλη της



    ΣΧΟΛΙΑ