• Κοινωνία

    Δολοφονία Τοπαλούδη: Έκλεισε η δικογραφία – Το Facebook έδωσε απαντήσεις

    • NewsRoom
    H φοιτήτρια Ελένη Τοπαλούδη και δύο σχεδόν συνομήλικοι δράστες που την βίασαν και την πέταξαν μετά άγρια χτυπημένη αλλά ζωντανή σε βραχώδη παραλία στην περιοχή της Λίνδου στη Ρόδο

    Κατηγορούμενοι για την άγρια κακοποίηση και εν συνεχεία δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη είναι δύο νεαροί 24 και 22 χρονών σήμερα, οι οποίοι ήταν μόνιμοι κάτοικοι Ρόδου


    Μετά από έρευνες και καταθέσεις επτά μηνών, η ανακρίτρια Ρόδου έκλεισε τον φάκελο για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, τον Νοέμβριο του 2018.

    Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, ο φάκελος έχει ήδη πάρει τον δρόμο για το αρμόδιο Συμβούλιο προκειμένου να εκδοθεί το βούλευμα για την παραπομπή των δυο κατηγορουμένων, του 21χρονου Έλληνα και του 19χρονου Αλβανού σε δίκη.   Αυτό που είχε μείνει σε εκκρεμότητα ήταν οι απαντήσεις από τα κεντρικά του Facebook για τις τελευταίες συνομιλίες της 21χρονης φοιτήτριας με τον Αλβανό- αν δηλαδή γνώριζε η Ελένη Τοπαλούδη ότι το μοιραίο βράδυ θα συναντούσε και τον Έλληνα. Οι απαντήσεις δόθηκαν και οι αρχές γνωρίζουν πλέον ποια είναι η αλήθεια, καθώς έχουν προκύψει επίσης στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

    Από την πλευρά τους οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζητάνε να γίνει γρήγορα η δίκη, να επιβληθούν οι μέγιστες ποινές που προβλέπονται από την ελληνική δικαιοσύνη αλλά και να διερευνηθεί αν μετά την δολοφονία της κόρης τους κάποιοι γνώριζαν και προσπάθησαν να σβήσουν στοιχεία.



    ΣΧΟΛΙΑ