• Κοινωνία

    Δυστύχημα στο Βόλο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η μηχανή παρασέρνει παππού και βρέφος

    • NewsRoom
    Η στιγμή που η μηχανή χτυπάει τον παππού με το 4 μηνών εγγόνι του

    Η στιγμή που η μηχανή χτυπάει τον παππού με το 4 μηνών εγγόνι του


    Η απίστευτη τραγωδία με το νεκρό βρέφος που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο, φανερώνεται σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου.

    Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πώς η μηχανή χτύπησε τον παππού, ο οποίος κρατούσε το βρέφος στην αγκαλιά του, πώς αυτό έπεσε στο δρόμο κι έχασε τη ζωή του. Το βίντεο από το Newspaper.gr είναι αποκαλυπτικό για το τραγικό δυστύχημα.

    «Τέλειωσε η ζωή μου, αλλά δεν φταίω για ό,τι συνέβη». Τη φράση αυτή φέρεται να χρησιμοποίησε ο 33χρονος αναβάτης μοτοσικλέτας ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για το τροχαίο με θύμα το βρέφος 4 μηνών στον Βόλο το οποίο έπεσε στο οδόστρωμα όταν η μηχανή του 33χρονου παρέσυρε τον παππού του που το κρατούσε στα χέρια του.

    Στην απολογία του ο 33χρονος υποστήριξε πως φορούσε κράνος και δεν είχε υπερβεί το όριο ταχύτητας των 50 χιλιομέτρων, καθώς ο δρόμος είχε αρκετή κίνηση και παντού ήταν παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

    Επανέλαβε πως ο 54χρονος πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο και ακινητοποιήθηκε στη μέση της Ιάσονος, και εκείνος στην προσπάθειά του να τον αποφύγει έχασε τον έλεγχο της μηχανής και ανετράπη, ενώ δεν κατάλαβε αν στα χέρια του ο παππούς κρατούσε το βρέφος. Ο 33χρονος φέρεται να υποστήριξε πως αυτό που αντιλήφθηκε ήταν ότι ένας πεζός βρέθηκε στην άκρη της αριστερής λωρίδας του δρόμου τρέχοντας και μετά ακινητοποιήθηκε, ενώ περνούσαν από τον δρόμο αυτοκίνητα, και δεν αποφάσιζε να επιστρέψει στο πεζοδρόμιο.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυστύχημα στο Βόλο: Νέο βίντεο – σοκ από την παράσυρση του βρέφους – Πολύ σκληρές εικόνες

    Βόλος – Βίντεο ντοκουμέντο: Η μοιραία στιγμή που η μηχανή παρασέρνει παππού και βρέφος
     



    ΣΧΟΛΙΑ