ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένοχοι για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, ένοχοι και για τον ομαδικό βιασμό της κρίθηκαν και από το Εφετείο οι δύο νεαροί που επιχείρησαν και σε αυτό το δικαστήριο να ρίξουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο.
Ομόφωνη ήταν η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας, για τον 25χρονο και τον 23χρονο, οι οποίοι πρωτόδικα είχαν καταδικαστεί σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 15 ετών ο καθένας.
Αυτή την ώρα διεκδικούν ελαφρυντικά. Κι αν οι δικαστές αρνηθούν να τα χορηγήσουν, τότε θα επιστρέψουν ως ισοβίτες στη φυλακή.
Ο πατέρας της φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, ξέσπασε σε κλάμματα ακούγοντας την απόφαση, ενώ η μητέρα της δεν βρέθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας.
Στο δικαστήριο είναι παρόντες η Μάγδα Φύσσα και οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και Μερα25 Ν. Βούτσης και Κ. Αρσένιος για να συμπαρασταθούν στους γονείς της φοιτήτριας.
Συνελήφθη καθηγήτρια που χτύπησε μαθητή της
Θεσσαλονίκη: Μαθήτριες λυκείου κατήγγειλαν συμμαθητή τους για βιασμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παπασταύρου: «Από σήμερα το πορτοκαλί τιμολόγιο για τις επιχειρήσεις»
- Προειδοποίηση Χαμενεΐ σε ΗΠΑ: «Επίθεση στο Ιράν θα εξελιχθεί σε περιφερειακό πόλεμο»
- Τουρκία: Οκτώ νεκροί και 26 τραυματίες σε δυστύχημα με λεωφορείο στην Αττάλεια
- Κλειστό το κέντρο της Αθήνας λόγω μέτρων ασφαλείας για τα Ίμια – Απαγόρευση συγκεντρώσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.