ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μαθητής λυκείου βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού κατά συρροή, ύστερα από τις καταγγελίες δύο συμμαθητριών του που υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματά του. Ο ανήλικος απολογήθηκε στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα τού επιβλήθηκε το αναμορφωτικό μέτρο «ανάθεσης της επιμέλειάς του» σε επιμελητές ανηλίκων μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
Οι δύο καταγγέλλουσες, μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, απευθύνθηκαν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης της ΕΛ.ΑΣ. αναφέροντας πως δέχθηκαν απειλές από τον 17χρονο ότι θα πάθουν κακό εάν δεν συνευρεθούν μαζί του.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, η πράξη σε βάρος της πρώτης μαθήτριας έγινε τον περασμένο Σεπτέμβριο κι ένα μήνα αργότερα σε βάρος της δεύτερης. Και τα δύο καταγγελλόμενα περιστατικά έγιναν σε υπαίθριους χώρους. Οι καταγγέλλουσες γνώριζαν τον 17χρονο κατηγορούμενο από κοινές παρέες καθώς τον καιρό εκείνο φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο.
Στην απολογία του, ο ανήλικος φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία, υποστηρίζοντας ότι η μία καταγγέλλουσα ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή την είχε απορρίψει ερωτικά, ενώ η δεύτερη τον κατήγγειλε για προσωπικούς της λόγους.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 200 εκατ. ευρώ για τον «ναό» του Μαραντόνα!
- Πώς στρατολογήθηκε ο κατάσκοπος, η αφαίρεση της ιθαγένειας και ο νόμος Δένδια, το ηθικό και το νόμιμο, ο Τασούλας και τα Αρχαία Ελληνικά
- Θ. Κοτσιαρός (ΠΕΦ): Η Ακαδημία Φαρμάκου φέρνει νέο μοντέλο σύνδεσης, εκπαίδευσης και παραγωγής
- Απόφαση ΑΠ: Δεν γνωμοδότησε για αναδρομικότητα – Μπαράζ νομικών διεκδικήσεων από δανειολήπτες – Επανέρχεται ο φόβος του ηθικού κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.