ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιδείνωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Γιώργου Τράγκα κατά τη διάρκεια της νύχτας
Διασωληνώθηκε μέσα στην νύχτα ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Σωτηρία» νοσώντας από κορωνοϊό.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Τράγκας συνέχιζε να υποστηρίζεται αναπνευστικά με χορήγηση οξυγόνου, ωστόσο δεν ήταν διασωληνωμένος.
Η κατάσταση της υγείας του παρέμενε σταθερή, παρά την επιβάρυνση του οργανισμού του λόγω υποκείμενου νοσήματος -σακχαρώδης διαβήτης- δημιουργώντας μικρή αισιοδοξία στους γιατρούς.
Ωστόσο τα ξημερώματα της Παρασκευής ο οργανισμός του έδειξε πως ήταν αναγκαία η διασωλήνωση.
Διαβάστε επίσης
Με κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ και οι ηγέτες της ΛΔ Κονγκό και της Ρουάντας υπογράφουν ειρηνευτική συμφωνία στην Ουάσινγκτον
- Wall Street: Μικτά πρόσημα και επιφυλακτικότητα – Άλμα 3,4% για τη Meta
- Πετρέλαιο: Η αβεβαιότητα γύρω από το ουκρανικό έφερε άνοδο για Brent και WTI
- Κακοκαιρία Byron: Μπαράζ μηνυμάτων 112 σε Μαγνησία, Λάρισα, Σποράδες, Κρήτη, Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Εύβοια, Χίο, Σάμο και Ικαρία, Αττική και Κεντρική Μακεδονία.