Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Τράγκας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται σε καραντίνα μαζί με τη σύζυγό του, Μαρία Καρρά, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στο Facebook.
Μάλιστα, λόγω του ότι είναι διαβητικός, επιθυμεί να του παρασχεθούν μονοκλωνικά αντισώματα.
Ο δημοσιογράφος, σημειώνει, ότι θα επιστρέψει στο ραδιόφωνο μαζί με τη σύζυγό του, μόλις τελειώσει η περίοδος της καραντίνας.
Τι έγραψε στο Facebook:
Διαβάστε επίσης:
Νίκος Στραβελάκης: Συγκλονίζει για την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Οι 5 ύπουλες παγίδες
Με κορονοϊό ο ΛεΜπρόν Τζέιμς
Αγγελική Αγγέλη (Roche Hellas) για τα μονοκλωνικά αντισώματα: Η παραγωγή, η δράση, η στρατηγική τιμολόγησης και οι φτωχές χώρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρία Καρυστιανού: Διέγραψε τον Θανάση Αυγερινό από την «Ελπίδα» – Τον κατηγορεί για «διχαστικές συμπεριφορές»
- Παύλος Μαρινάκης για Γιάννη Βαρβιτσιώτη: Η Νέα Δημοκρατία και η χώρα είναι φτωχότερες
- Air France-KLM: Ευκαιρία ανάκτησης επιβατών μετά την πιθανή εξαγορά της easyJet
- Πυροσβεστική: Γραμμή ρεύματος η αιτία για τη μεγάλη φωτιά στην Αττικοβοιωτία, όχι οι ανεμογεννήτριες – Τι φταίει για τα υπόλοιπα μεγάλα μέτωπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.