• Κοινωνία

    Χανιά: Την Πέμπτη οι απολογίες των κατηγορουμένων για ασέλγεια σε βάρος 21χρονης από τη Σουηδία

    • NewsRoom
    ανθρώπινα οστά


    Νέα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου έλαβε σήμερα από τον ανακριτή ο 23χρονος από τα Χανιά που κατηγορείται για την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος 21χρονης υπηκόου Σουηδίας τα ξημερώματα του Σαββάτου στα Χανιά.

    Σήμερα παρουσιάστηκε στις Αρχές και ο 19χρονος που κατηγορείται για εμπλοκή του στην ίδια υπόθεση και μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του θα απολογηθεί και αυτός την Πέμπτη.

    Το πόρισμα του ιατροδικαστή

    Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ekriti.gr το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι σαφές και δείχνει «βιασμό κατά φύση».

    Σημειώνεται ότι ο 23χρονος που συνελήφθη από την πρώτη στιγμή αρνείται την κατηγορία του βιασμού και ισχυρίζεται ότι υπήρξε ερωτική επαφή αλλά με την συναίνεση της νεαρής γυναίκας.

    Το χρονικό της υπόθεσης

    Η κοπέλα που ζει τους τελευταίους μήνες στα Χανιά και εργάζεται σε Σουηδική εταιρία κατήγγειλε, στις αστυνομικές αρχές πως οι δράστες με τους οποίους διασκέδαζαν παρέα σε κλάμπ της πόλης, εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

    Μάλιστα ισχυρίζεται πως δεν περιορίστηκαν στην ασέλγεια αλλά ο ένας εκ των δύο, τη χτύπησε όταν εκείνη προσπάθησε να τον απωθήσει χτυπώντας τον με το κινητό της τηλέφωνο στο πρόσωπο.

    «Φύγαμε μαζί από το κλάμπ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Εγώ θα επέστρεφα στο δωμάτιο μου και οι δύο θέλησαν να με συνοδέψουν. Mε πήγαν σε ένα ερημικό σημείο πριν την παραλία του Γερανίου», κατήγγειλε.

    Σε βάρος του 23χρονου που συνελήφθη ασκήθηκαν διώξεις για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργεία σε βάρος ατόμου ανίκανου να αντιδράσει λόγο μέθης, για σωματικές βλάβες καθώς και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

    Διαβάστε επίσης:

    Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώνονται οι έρευνες στο εργοτάξιο – Βρέθηκαν 69 οβίδες

    Δώρα Ζέμπερη: Ποινή δις ισόβια στον δολοφόνο της εφοριακού



    ΣΧΟΛΙΑ