ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έντονη η τουρκική προκλητικότητα για άλλη μια μέρα στο Αιγαίο, με μαχητικά να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο και να πραγματοποιούν υπερπτήσεις.
Και σήμερα, τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου F-16 πέταξαν πάνω από ελληνικό έδαφος, αφού προηγουμένως είχαν παραβιάσει τον εθνικό εναέριο χώρο.
Ενα ζεύγος τουρκικών F-16 πέταξε μόλις στα 500 μέτρα -1.500 πόδια- πάνω από τις Οινούσσες και τη νήσο Παναγιά στις.
Λίγα λεπτά αργότερα, ώρα 14:46, το ίδιο ζεύγος των τουρκικών F-16 πέταξε σε ύψος 9.00 ποδών πάνω και από το Φαρμακονήσι.
Επιπρόσθετα το ίδιο ζεύγος τουρκικών μαχητικών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήση και στις 15:00 πάνω από το Φαρμακονήσι, στις 15:00 πάνω από τους Λειψούς και στις 15:04 πάνω από τους Αρκιούς στα 10.000 πόδια. Επίσης, 15:18 το ίδιο ζεύγος πέρασε πάλι πάνω από τις Οινούσσες πετώντας στα 10.000 πόδια.
Διαβάστε επίσης
Η Τουρκία επιστρέφει με υπερπτήσεις πάνω από Οινούσες και Παναγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουρκία: Επανεκκινεί τις συναλλαγές swap για στήριξη της λίρας από την κρίση στην Μέση Ανατολή
- Κατερίνα Τασιοπούλου (ThreatScene): Η επιχειρησιακή συνέχεια είναι ετοιμότητα που χτίζεται μόνο μέσα από συνεχή προετοιμασία και επανάληψη
- Αύξηση 6,1% τον Φεβρουάριο στη ζήτηση των αεροπορικών μεταφορών
- Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου – Κυριάκος Μητσοτάκης: Από Τετάρτη η επιδότηση του diesel – Έρχεται και το fuel pass
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.