• Κοινωνία

    Χαλκίδα: Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη έλαβε η 39χρονη

    • NewsRoom
    αστυνομία


    Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, έλαβε η 39χρονη που με επίθεση με μαχαίρι τραυμάτισε θανάσιμα 43χρονο στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου.

    Σημειώνεται ότι το άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα  στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

    Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο, η 39χρονη τον περίμενε και τον μαχαίρωσε πισώπλατα την ώρα που έμπαινε στο όχημά του.

    Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

    Η σύζυγος του 42χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της.

    Η στιγμή που καταφθάνουν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αποτυπώνεται σε βίντεο, που είδε το φως της δημοσιότητας. 

    Οι αστυνομικοί βρήκαν τον άνδρα πεσμένο σε εμβρυακή στάση, έχοντας καρφωμένο το μαχαίρι στην πλάτη, ενώ στο σημείο βρισκόταν και η δράστιδα, στην οποία πέρασαν χειροπέδες.

    Οι κινήσεις του 43χρονου θύματος φαίνονται μέσα από άλλο βίντεο-ντοκουμέντο στο οποίο διακρίνεται η διαδρομή που ακολούθησε από το σπίτι του μέχρι το σημείο που έπεσε νεκρός.

    Παλιοί γνώριμοι

    Θύμα και δραστήρια γνωρίζονταν από παλιά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας του θύματος, η 39χρονη παρενοχλούσε τον 43χρονο και σκεφτόταν να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

    Όπως δήλωσε η σύζυγος του θύματος: «Είμαι συντετριμμένη. Ήξερα ότι αυτή η γυναίκα παρενοχλούσε στο παρελθόν τον άντρα μου. Δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα φτάσει σε αυτό το σημείο».

    Ο Θανάσης Τάρτης, δικηγόρος της συζύγου του 43χρονου, ανέφερε πως: «Σίγουρο όμως είναι ότι δεν υπήρχε σχέση ερωτική μεταξύ θύτη και θύματος.

    Πρόκειται για μια άψογα σχεδιασμένη και εκτελεσμένη ενέργεια που δείχνει έναν άνθρωπο με ιδιαίτερη οξυδέρκεια, με ιδιαίτερη, αν θέλετε λογική».

    Η 39χρονη συνελήφθη και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Χαλκίδας. Στο αστυνομικό τμήμα οδηγήθηκε και η σύζυγος του θύματος για να καταθέσει όσα είδε.

    Ο δικηγόρος της δράστριας, Θέμης Κοντσιλίδης δήλωσε: «Είναι σοκαρισμένη, δεν έχει καταθέσει ακόμα, δεν έχει ομολογήσει την πράξη της. Είναι σοκαρισμένη.Το μόνο που μου έχει ζητήσει να προστατεύσει τα παιδιά της».

    Διαβάστε επίσης: 

    Χαλκίδα: Νέο βίντεο από την άγρια δολοφονία του 43χρονου – Η στιγμή που φτάνει η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος

    Μεσολόγγι: Όσα έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του κρεοπώλη – Εικόνες από το δωμάτιο του Μπάμπη (Βίντεο)

    Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα – Ο παράνομος δεσμός με την 38χρονη και ο καβγάς πριν από το έγκλημα (upd)



    ΣΧΟΛΙΑ