• Κοινωνία

    Άγριο έγκλημα στη Χαλκίδα – Ο παράνομος δεσμός με την 38χρονη και ο καβγάς πριν από το έγκλημα (upd)

    • NewsRoom


    Ακόμη ένα άγριο έγκλημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη Χαλκίδα, αυτή τη φορά με πρωταγωνίστρια  μια 39χρονη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, σκότωσε έναν 43χρονο άνδρα με τέσσερις μαχαιριές.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το έγκλημα έγινε στις 8 το πρωί, στην οδό Ελ. Βενιζέλου.

    Όταν ο άνδρας βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του σε ξυλουργείο, η 39χρονη τον περίμενε και τον μαχαίρωσε πισώπλατα την ώρα που έμπαινε στο όχημά του.

    Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

    Η σύζυγος του 42χρονου άκουσε τις φωνές και τη φασαρία και βγήκε στο μπαλκόνι. Έγινε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του συζύγου της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είχε ανακαλύψει τον παράνομο δεσμό του συζύγου της, καθώς τον παρακολούθησε και τους είδε μαζί. Ο ίδιος όταν κατάλαβε ότι η γυναίκα του γνωρίζει τι συμβαίνει, θέλησε να δώσει τέλος στη σχέση του με την 38χρονη. Ωστόσο, η ίδια δεν ήθελε με τίποτα να δεχτεί την απόφασή του και την απόρριψη και έτσι έφτασε στο έγκλημα.

    Η σύζυγος του θύματος που τα είδε όλα από το μπαλκόνι του σπιτιού, είπε στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, μόλις ενημερώθηκαν από περίοικους, ότι η 38χρονη πάνω στον καβγά έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 42χρονο.

    Το έγκλημα συνέβη νωρίς το πρωί σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Χαλκίδας, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

    Διαβάστε επίσης: 

    Δολοφόνοι υπεράνω υποψίας – Τέσσερις γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα



    ΣΧΟΛΙΑ