• Κοινωνία

    Μεσολόγγι: Όσα έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις του κρεοπώλη – Εικόνες από το δωμάτιο του Μπάμπη (Βίντεο)

    • NewsRoom
    Ο 30χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι

    Ο 31χρονος Μπάμπης από το Μεσολόγγι


    Όσο ο 50χρονος κρεοπώλης ετοιμάζει την απολογία του κι ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έρχονται να προστεθούν στη λίστα των αντιφάσεων στις οποίες έχει υποπέσει το διάστημα.

    Ο κατηγορούμενος σημειώνεται ότι μεταφέρθηκε, για λόγους ασφαλείας, σε άλλο αστυνομικό τμήμα στην Αιτωλοακαρνανία.

    Οι τοξικολογικές εξετάσεις βγήκαν «καθαρές» κι αυτό έχει τη δική του σημασία, καθώς από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως έκανε χρήση ουσιών, όταν άφησε τον Μπάμπη και γι’ αυτό και δήθεν δεν μπορούσε να θυμηθεί τις κινήσεις που έκανε και τα μηνύματα που έστειλε.

    Ειδικότερα, όπως μετέδωσε ο Alpha ο 50χρονος υποστήριξε πως το ίδιο βράδυ της εξαφάνισης του 31χρονου είχε κάνει χρήση ουσιών, ωστόσο από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών βγήκε πως ήταν «καθαρός».

    Εικόνες από το δωμάτιο του Μπάμπη

    Έχουν περάσει 16 μέρες από την εξαφάνιση του Μπάμπη στο Μεσολόγγι, και εικόνες από το δωμάτιό του, όπως ακριβώς το άφησε πριν εξαφανιστεί έρχονται στη δημοσιότητα από το Mega.

    «Πηγαίνω στα χωράφια να ψάξω και νομίζω ότι θα μου μιλήσει το παιδί μου» λέει η μητέρα του αγνοούμενου. Θεωρεί ότι ο κρεοπώλης, ο τελευταίος άνθρωπος που είδε τον γιο της ζωντανό στις 4 Ιανουαρίου, δολοφόνησε το παιδί της πισώπλατα. «Μου το έφαγε πισώπλατα το παιδί… Κάτι κακό έχει γίνει από αυτόν, γιατί χρωστούσε τα χρήματα».

    Σε βίντεο φαίνεται ο 50χρονος κρεοπώλης μέσα σε σούπερ μάρκετ να αγοράζει χαρτί κουζίνας. Είναι λίγη ώρα μετά την εξαφάνιση του 31χρονου. Αμήχανος, νευρικός, καπνιζει, κοιτά διαρκώς γύρω του. Πετάει τα χρήματα στο ταμείο και φεύγει για το αυτοκίνητό του.

    Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ακολούθησε με την αδελφή του εξαφανισμένου Μπάμπη τη μοιραία διαδρομή, από το σπίτι του 31χρονου έως τη διασταύρωση των ΤΕΙ στην παλαιά Εθνική Οδό. «Βρισκόμαστε σε ένα φωτοβολταϊκό πάρκο που έχει καταγράψει τον 50χρονο να περνάει. Υπάρχουν άπειροι παράδρομοι. Να παρακαλέσω, υπάρχει κεραία κινητής τηλεφωνίας, να ερευνηθούν άλλα τηλέφωνα, μήπως είναι και κάποιος άλλος μαζί του και έχουν κάνει κάτι στον Μπάμπη», είπε η αδερφή του.

    Από τις 4 Ιανουάριου, οπότε και τα ίχνη του Μπάμπη χάθηκαν, ο κρεοπώλης έχει πέσει σε απανωτές αντιφάσεις. Αποκαλυπτική είναι η μαρτυρία συγκρατουμενου στα κρατητήρια του Μεσολογγίου. «Άκουσα και μέσα στον ύπνο του, έλεγε, «τι έκανες…». Μου είπε ότι μετέφερα τον φίλο μου αγνοείται. Έλεγε ότι το παιδί είναι νεκρό και ούτε πρόκειται να τον βρουν».

    Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης κρατά από την αρχή σκληρή στάση και αρνείται τα πάντα. Ο 50χρονος βρίσκεται υπό αστυνομική κράτηση σε άλλο αστυνομικό τμήμα του νομού Αιτωλοακαρνανίας για την ασφάλειά του και τη Δευτέρα θα περάσει το κατώφλι του ανακριτή στο Μεσολόγγι.

    Διαβάστε επίσης

    Θεσσαλονίκη: Χιονόπτωση στα ορεινά του νομού και σε περιφερειακούς δήμους

    Κατερίνη: Συνελήφθη 31χρονος για υπόθεση τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ηλικιωμένης

    Ιταλία: Συγκρούσεις ακροαριστερών με αστυνομία στη Βιτσέντσα



    ΣΧΟΛΙΑ