• Κοινωνία

    Μπόρις Κλέιμαν: Υπό κράτηση ο τερματοφύλακας Βόλου– Απολογείται τη Μεγάλη Πέμπτη

    • NewsRoom


    Στη γυναικεία πτέρυγα της ΓΑΔΑ κρατείται ο τερματοφύλακας του Βόλου Μπόρις Κλέιμαν, ο οποίος συνελήφθη τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στο Κολωνάκι, αφού μία ανήλικη κατήγγειλε ότι τη βίασε.

    Ποινική δίωξη ασκήθηκε στον ποδοσφαιριστή του Βόλου ο οποίος έχει τεθεί ήδη εκτός ομάδας μετά τη σύλληψή του.

    Σε βάρος του ποδοσφαιριστή ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, αλλά και για προμήθεια, κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση.

    Ο ποδοσφαιριστής πρόκειται να απολογηθεί αύριο, Μεγάλη Πέμπτη.

    Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου είναι μόνος του στο κελί και σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ο ποδοσφαιριστής όχι μόνο αρνείται τα πάντα αλλά υποστηρίζει, μάλιστα, ότι η ανήλικη μαθήτρια ήταν αυτή που τον προσέγγισε ερωτικά.

    Το καταγγελλόμενο περιστατικό συνέβη στις 2 τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ στην οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, με την καταγγέλλουσα από το Βέλγιο να έχει επισκεφθεί το μέρος στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η παρέα της ανήλικης ενεπλάκη σε καυγά με τον ποδοσφαιριστή όταν η 17χρονη τους είπε τι συνέβη. Η αστυνομία προσήγαγε τον Κλέιμαν και 8 Βέλγους που ήταν στην παρέα της ανήλικης.

    Στην κατοχή ενός εκ των Βέλγων μαθητών βρέθηκε αναδιπλούμενο μαχαίρι 15 εκατοστών, ωστόσο ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

    Η ΠΑΕ Βόλος “τελείωσε” τον Κλέιμαν

    Ύστερα από όσα έγιναν γνωστά για τον Μπόρις Κλέιμαν, η ΠΑΕ Βόλος, με απόφαση του Αχιλλέα Μπέου, “τελείωσε” τον Ισραηλινό τερματοφύλακα αλλά και τον συμπαίκτη του Ροντρίγκο Εσκοβάλ που βρισκόταν μαζί στο μαγαζί.

    Η ανακοίνωση: «Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους. Ηδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους».

    Διαβάστε επίσης

    Μπόρις Κλέιμαν: Ο τερματοφύλακας του Βόλου κατηγορείται για βιασμό ανήλικης στο Κολωνάκι



    ΣΧΟΛΙΑ