• Κοινωνία

    Μπακογιάννης – Γιαννακόπουλος: «Προχωράει το πρότζεκτ για γήπεδο στο Βοτανικό»

    • NewsRoom


    Την αισιοδοξία τους για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό εξέφρασαν ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής τους, τονίζοντας πως την επόμενη Παρασκευή (19/7) θα γίνει η πρώτη συνάντηση της ομάδας εργασίας.

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τόνισε:

    «Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το “king of meeting” με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή γιατί υπάρχουν πάρα πολλά βήματα. Θα πρέπει βήμα-βήμα να πάμε και να τα προσπερνάμε, αλλά εφόσον υπάρχει διάθεση και από τον δήμο και από την κυβέρνηση και από τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει αυτό το έργο, είμαι βέβαιος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

    Από την πλευρά του ο νυν δήμαρχος Αθηνών, Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε:

    «Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο αναζωογόνησης για τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε με τη συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Έχουμε δουλειά μπροστά μας,. δεν κόβουμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, με κρατάμε τη μπάλα χαμηλά. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει με τον πρόεδρο του ερασιτέχνη. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα. Για τον Παναθηναϊκό».



    ΣΧΟΛΙΑ