• Κοινωνία

  Άρης Καμπανός: Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να «ξεπλυθεί» η ανοησία ορισμένων ανθρώπων

  • NewsRoom
  Άρης Καμπανός

  Άρης Καμπανός


  Η δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή «ξύπνησε» μνήμες από την στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού.

  Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού, Άρης, μίλησε στο MEGA λέγοντας: «Κι εγώ και η σύζυγος μου συγκλονιστήκαμε όταν ακούσαμε την είδηση για την δολοφονία του Μιχάλη. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται ο κύκλος βίας και χάνονται ζωές για ανόητους λόγους. Ήλπιζα ότι ο Άλκης θα είναι το τελευταίο θύμα αυτής της παράλογης βίας, αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται».

  «Κι έχουμε τώρα και εισαγωγή βίας από το εξωτερικό. Η φωνή μου φαίνεται δεν ήταν τόσο δυνατή ή φωνή της λογικής. Χύνεται αίμα στο βωμό της βλακείας και της ηλιθιότητας. Είναι ανόητος λόγος το ότι κάποιος υποστηρίζει μία άλλη ομάδα και για αυτό να χάνονται ζωές. Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να ”ξεπλυθεί” η ανοησία ορισμένων ανθρώπων», πρόσθεσε.

  Παράλληλα, ο κ. Καμπανός ανέφερε ότι κι αυτός και η σύζυγός του θα επικοινωνήσουν με τους γονείς του Μιχάλη και να τους δώσουν κουράγιο για τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους.

  «Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απέναντι από τους δολοφόνους του παιδιού σου»

  Τα συναισθήματα που είχαν οι γονείς του Άλκη κατά την διάρκεια της δίκης ήταν εξίσου επίπονα, καθώς μέσα στην δικαστική αίθουσα έπρεπε να βιώσουν ξανά τα σοκαριστικά γεγονότα της απώλειας του παιδιού τους.

  «Γίνεται αναπαράσταση μία και δύο φορές του γεγονότος. Είναι πολύ δύσκολο να κάθεσαι απέναντι από τους δολοφόνους του παιδιού σου. Πρέπει να έχεις μεγάλη εσωτερική πειθαρχία για να μπορέσεις να αντέξεις και να μην εκδηλώσεις τα συναισθήματα της οργής που ορισμένες στιγμές βγαίνουν από μέσα σου», περιέγραψε ο κ. Καμπανός.

  Καταλήγοντας τόνισε ότι είναι αναγκαίο όλοι οι φορείς να ενσκήψουν πάνω στο ζήτημα της οπαδικής βίας και οι ενέργειές τους για να αντιμετωπιστεί οριστικά το εν λόγω θέμα θα πρέπει να προσανατολιστούν προς δύο κατευθύνσεις, της πρόληψης και της αποτροπής.

  Διαβάστε επίσης:

  Νέα Φιλαδέλφεια: Στον εισαγγελέα σήμερα 94 συλληφθέντες για τα αιματηρά επεισόδια

  ΑΕΚ: Ζητά την αποπομπή της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από την UEFA

  ΑΕΚ: Το συγκλονιστικό σκίτσο για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή  ΣΧΟΛΙΑ