ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το σενάριο Γερμανοί νεοναζί να έχουν εμφανιστεί σε Έβρο και ακριτικά νησιά, χρήζοντας εαυτούς σε διώκτες και τιμωρούς των μεταναστών, βρίσκεται πλέον στο εισαγγελικό μικροσκόπιο.
Με αφορμή δημοσιεύματα στον Τύπο, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας έδωσε παραγγελία στους εισαγγελείς των επίμαχων περιοχών να διερευνήσουν τα καταγγελλόμενα για εμφάνιση Γερμανών νεοναζί στον Έβρο και τα νησιά καθώς και για τη φωτιά που ξέσπασε στην ημερήσια δομή προσφύγων και μεταναστών One Happy Family στη στη Λέσβο.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα φασιστικά μορφώματα έχουν κάνει την παρουσία τους τόσο στα νησιά του Αιγαίου αλλά και στον Έβρο, παίζοντας το ρόλο της άτυπης «πολιτοφυλακής» κυνηγώντας μετανάστες, αλληλέγγυους, μέλη ΜΚΟ ακόμα και ρεπόρτερ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 67ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Χρυσός Αλέξανδρος στον Σταύρο Ξαρχάκο για έξι δεκαετίες μουσικής δημιουργίας
- ΠΑΣΟΚ: Καταδικάζουμε τις μεθοδεύσεις του προεδρείου της ΚΕΔΕ για το αδιάβλητο της ψηφοφορία
- Πολωνία: Στους έξι οι νεκροί από την επίθεση ενόπλου στο τουριστικό κέντρο της Κρακοβίας
- Γαλλία: Εισαγγελική έρευνα για τις ψευδείς απειλές για βόμβες κατά αεροσκαφών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.