• Κοινωνία

    Αποκάλυψη σοκ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στοιχεία της ΕΛΑΣ «δείχνουν» τον σύζυγο της Κάρολαϊν

    • NewsRoom
    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

    Μπάμπης Αναγνωστόπουλος


    Ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολαϊν, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, είναι ο σύζυγός της, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος.

    Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει αλλάζουν το σκηνικό της υπόθεσης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν ότι το έγκλημα φέρεται να μην είχε ως κίνητρο την ληστεία.

    Το στοιχείο που έδεσε το παζλ φαίνεται πως είναι το smartwatch που φορούσε η νεαρή κοπέλα. Τα ευρήματα στο smartwatch της 20χρονης δείχνουν ότι ο θάνατός της επήλθε σε προγενέστερο χρόνο από αυτόν που κατέθεσε ο πιλότος, ενώ στο στόχαστρο των αρχών βρίσκεται το καταγραφικό από τις κάμερες ασφαλείας που έδειξε ότι η κάρτα μνήμης αφαιρέθηκε σε προγενέστερο χρόνο από την έφοδο των ληστών.

    Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού.

    Μάλιστα το ζευγάρι φέρεται να μην τα πήγαινε καλά το διάστημα πριν το στυγερό έγκλημα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η νεαρή Κάρολαϊν και ο σύζυγός της  καυγάδισαν το μοιραίο το βράδυ και μάλιστα η νεαρή μητέρα ήταν αποφασισμένη να φύγει από το σπίτι μαζί με το παιδί.

    Μάλιστα, στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του συζύγου την ώρα του περιστατικού, στο οποίο φαίνεται ότι κινούταν την ώρα εκείνη ενώ ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 32χρονος μεταφέρθηκε σήμερα το μεσημέρι με ελικόπτερο της αστυνομίας από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ για να καταθέσει και κρατείται εκεί μέχρι και αυτή την ώρα.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΛΑΣ για έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στη ΓΑΔΑ ο 32χρονος πιλότος – Έχουν προκύψει νέα στοιχεία

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θέμα χρόνου η εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου της 20χρονης Καρολάιν

    Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Κατεπείγουσα κλήση του συζύγου της Καρολάιν για νέα κατάθεση (video)



    ΣΧΟΛΙΑ