ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετ’ εμποδίων εξελίχθηκε η πτήση προς τις Βρυξέλλες για τον υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα, τον γενικό γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, τον βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέα Λοβέρδο, και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου.
Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος τύπου Airbus A320-200 εκτελούσε την πτήση Α3622, από Αθήνα για Βρυξέλλες και σύμφωνα με πληροφορίες, πλησιάζοντας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Ο έμπειρος πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με την δεύτερη προσπάθειά του.
O κ. Χαρδαλιάς χαρακτήρισε την πτήση «απίστευτη»:
«Ήταν μια απίστευτη πτήση, υπήρχαν τεράστια καιρικά προβλήματα. Δεν μπορούσαμε να προσγειωθούμε. Είχε πλευρικούς ανέμους και το αεροπλάνο το σφυροκοπούσε. Αληθεύει ότι συνταξίδευα με την κυρία Γιαννάκου Κουτσίκου, τον Ανδρέα Λοβέρδο και τον Χρήστο Σταϊκούρα. Ευτυχώς όλα καλά!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Εγκρίθηκε από τους μετόχους το μέρισμα ύψους 0,40 ευρώ/μετοχή
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίσιμη συνεδρίαση της ΚΟ – Αντικαταστάθηκαν Ζαχαριάδης και Παππάς
- Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Φόρουμ Διαχείρισης Υδατικών Πόρων 2026 powered by ΠΑΣΕΠΠΕ
- ΕΚΟ Acropolis Rally: Με Hyundai i20 N Rally2 οι Αθανασούλας – Σούκουλης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.