ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πανελλαδική 24ωρη απεργία προκήρυξαν και για την Πέμπτη οι εργαζόμενοι στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, με αποτέλεσμα τα τρένα και ο προαστιακός να σηκώσουν χειρόφρενο.
Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών «η συλλογική σύμβαση εργασίας του ΟΣΕ που έχει υπογραφεί από τον Μάρτιο, βρίσκεται στο Λογιστήριο του Κράτους, δεν έχει υπογραφεί και δεν υπάρχει καμία ενημέρωση».
Υπό τα δεδομένα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019, ενώ απευθύνεται κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην κεντρική απεργιακή συγκέντρωση, στις 10.30, έξω από το κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων στην περιοχή της Τριφυλίας
- Η Co-operative Bank of Kenya θέτει σε λειτουργία την πλατφόρμα Treasury της Profile Software
- Spitogatos: Σε ανοδική τροχιά η αγορά κατοικίας το 2025 – Αύξηση 9,4% στις τιμές πώλησης και 6% στα ενοίκια
- Νικόλας Παναγή (Eurobank): Η βιωσιμότητα δεν αποτελεί πλέον παράλληλη στρατηγική, αλλά βασικό κριτήριο χρηματοδότησης

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.