• Κοινωνία

    Αντώνης Δελατόλας: Τι δήλωσε για τη σύλληψή του (video)

    • NewsRoom
    Αντώνης Δελατόλας

    Αντώνης Δελατόλας


    Σε διευκρινίσεις σχετικά με τη σύλληψή του από τις Αρχές προχώρησε ο δημοσιογράφος, Αντώνης Δελατόλας.

    Ο γνωστός δημοσιογράφος, μιλώντας στον Γιώργο Παπαδάκη και το Καλημέρα Ελλάδα, εξιστόρησε τι πραγματικά συνέβη, υποστηρίζοντας πως όλες οι υπηρεσίες έκαναν απλά τη δουλειά τους.

    «Αν με αναζητούσαν εδώ κάθε Πέμπτη θα με έβρισκαν πιο εύκολα. Είναι ταλαιπωρία, όταν είσαι γνωστός η ταλαιπωρία είναι πιο μεγάλη, καταλαβαίνω και τον κόσμο. Είχα μία κλήση στις 29 Απριλίου για να δώσω μία κατάθεση για ένα θέμα φορολογικής διαφοράς, όχι διαφυγής.

    Ήμουν στην Τήνο τότε, είχα και COVID. Θα έπρεπε να δώσω κάποιες εξηγήσεις. Το θυροκολλήσανε και χάθηκε.

    Με βρήκανε στο Ποντίκι στη δουλειά μου, μετά από 1,5 μήνα. Θα μπορούσε να γίνει αλλιώς; Ενδεχομένως.

    Οι υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους. Εγώ δεν αποτελώ εξαίρεση. Και οι υπηρεσίες και η αστυνομία, τη δουλειά τους έκαναν. Ταλαιπωρήθηκα λίγο, πήγα έδωσε τις εξηγήσεις που θα έπρεπε να δώσω και λύθηκε το θέμα», ανέφερε.

    Αναφορικά με το τι του είπε ο ανακριτής, δήλωσε: «Μου λέει απορώ γιατί δεν σε βρίσκανε αφού κάθε μέρα είστε στα κανάλια. Εγώ έχω να πω ότι οι υπηρεσίες έκαναν τη δουλειά τους. Δεν αποτελώ εξαίρεση. Η αναζήτηση και το έγκλημα αφορούσε ότι δεν πήγα στην κατάθεση που έπρεπε να δώσω».

    Όπως υποστήριξε οι ειδοποιήσεις όλο αυτό το διάστημα πήγαιναν σε σπίτι που έμενε πριν από 20 χρόνια: «Άφησαν σε διεύθυνση που έμενα πριν από 20 χρόνια».

    Υπενθυμίζεται ότι χθες ο δημοσιογράφος και εκδότης, ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη για φοροδιαφυγή, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για λάθος, αφού δάνειο λήφθηκε υπόψιν για εισόδημα.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Ελεύθερος ο δημοσιογράφος που συνελήφθη για φοροδιαφυγή



    ΣΧΟΛΙΑ