• Πολιτική

    Μαξίμου: «Ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον κ. Φρουζή»

    • NewsRoom


    Ουδέποτε ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον κ. Φρουζή, είτε με την ιδιότητα του πρωθυπουργού είτε του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή δημοσίευμα που αναφέρεται στα πρόσθετα στοιχεία της δικογραφίας που διαβιβάστηκαν στη βουλή. Σύμφωνα με αυτά, υπάρχει σημείωση, από τον Δεκέμβριο του 2014, που προέρχεται από ημερολόγιο (του Φρουζή ή της γραμματέως του) που αναφέρει «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

    «Η διαφορά από τα ραβασάκια του κ. Σαμαρά στη Novartis για το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και τις έμμισθες σχέσεις του κ. Στουρνάρα με την πολυεθνική, είναι ότι στην περίπτωση του Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φρουζής εδώ και πέντε χρόνια ακόμα περιμένει…» υπογραμμίζουν οι  πηγές του Μαξίμου.

    Σε ανακοίνωση προέβη και ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας:

    «Με αφορμή τις σημειώσεις που με εμφανίζουν να μεσολαβώ το 2013, εκ μέρους του κ. Κ. Φρουζή, α’ αντιπροέδρου της Novartis Hellas, για συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνω ότι ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας. Εξ άλλου, όπως αναφέρεται σε μία από τις σημειώσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχα κριθεί… ακατάλληλος για μια τέτοια “αποστολή”».



    ΣΧΟΛΙΑ