Κοινωνία

Αγγελική Νικολούλη: «Ο Μάνος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να τον απειλεί»

  • NewsRoom
Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη


Νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας έκανε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Live News στο MEGA.

 Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

«Ουσίες που σκοτώνουν» αναζητούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο ίντερνετ

Όπως αποκαλύπτει ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα» από προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου, όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, έψαχνε στη Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν αφανείς.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Τα στοιχεία που έχουν βρεθεί από την άρση του απορρήτου αναμένεται να ενταχθούν στη δικογραφία, αποτελώντας έναν ιδιαίτερα επιβαρυντικό παράγοντα για την 33χρονη.

Το σενάριο να προμηθεύτηκε κεταμίνη από συγγενή της εξετάζουν οι αρχές

Μπορεί η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει συλληφθεί με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της κόρης της, Τζωρτζίνας, εντούτοις η έρευνα για τις αρχές σχετικά με την υπόθεση συνεχίζονται με την ίδια ένταση.

Ένα από τα ανοιχτά ακόμα ζητήματα είναι το πού και πώς η Ρούλα Πισπιρίγκου προμηθεύτηκε την κεταμίνη, την ουσία, δηλαδή, που βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα στον οργανισμό του κοριτσιού και θεωρείται ότι προκάλεσε τον θάνατό της.

Το βασικό σενάριο παραμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την κεταμίνη μέσω διαδικτύου και γι’ αυτό στο μικροσκόπιο των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ έχουν μπει οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης με τις έρευνες να επεκτείνονται και στο τάμπλετ που φέρεται να έχει θάψει μαζί με τη σορό της Τζωρτζίνας.

Η εκτίμηση, είναι, επίσης, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου πιθανότατα προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κεταμίνης καθώς η εικόνα που έχει σχηματιστεί είναι ότι η 33χρονη χρησιμοποίησε περισσότερες της μια φορές την συγκεκριμένη ουσία προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της Τζωρτζίνας, όπως προκύπτει από τα επεισόδια που υπέστη το παιδί μέχρι να καταλήξει στις 29 Ιανουαρίου.

Η εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» φέρνει, την ίδια ώρα, στο φως της δημοσιότητας ένα νέο στοιχείο που αφορά την οικογένεια Πισπιρίγκου. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη συζητούν έντονα το ενδεχόμενο η Ρούλα Πισπιρίγκου να κατάφερε να προμηθευτεί την συγκεκριμένη ουσία, από συγγενικό της πρόσωπο που εμπλέκεται εδώ και χρόνια με υποθέσεις ναρκωτικών στην Πάτρα.

Όπως είναι γνωστό η κεταμίνη, γνωστή και ως specialK, αποτελεί ναρκωτική ουσία και μάλιστα κάποια εποχή ήταν «στην μόδα» για χρήστες ναρκωτικών ουσιών. Προφανώς κατά κάποια μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη, η Ρούλα είχε τον τρόπο να προμηθευτεί αυτή την ουσία από το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο είναι γνωστό στην οικογένεια του εν διαστάσει συζύγου της.

Σενάριο των προηγούμενων ημερών έλεγε ότι η κεταμίνη μπορεί να προερχόταν από την φαρμακαποθήκη στην οποία εργάζονται ο Μάνος Δασκαλάκης και ο πατέρας του αλλά από τις μέχρι στιγμής έρευνες αυτό δεν έχει αποδειχθεί μολονότι η ατάκα της Ρούλας Πισπιρίγκου στη συνέντευξή της στο STAR την Παρασκευή ότι «ο Μάνος φοβάται μην μπει φυλακή αυτός κι ο πατέρας του» επανέφερε το σενάριο αυτό.

Διαβάστε επίσης

Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»: Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στη μικρή Τζωρτζίνα

 ΣΧΟΛΙΑ