Menu
-0.17%
Τζίρος: 300.40 εκατ.

Entersoftone-Hg: Ολο το παρασκήνιο του giga deal – Πώς ο Πάνος Γερμανός έβγαλε κέρδος 263 εκατ.

Media

Παραμένει στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη

Αγγελική Νικολούλη
Comments

Συνεχίζει στο MEGA και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Αγγελική Νικολούλη με το Φως στο Τούνελ.

Ειδικότερα, το MEGA ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αγγελική Νικολούλη, επισφραγίζοντας μια πολυετή σχέση που έχει χτιστεί πάνω στην αμοιβαία εκτίμηση και το κοινό πάθος για τηλεόραση υψηλών προδιαγραφών.

1

Η Αγγελική Νικολούλη, με μια σπουδαία πορεία 31 ετών στην παρουσίαση της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και πολυάριθμα βραβεία για τη συνεισφορά της στην ερευνητική δημοσιογραφία, έχει αφήσει ένα μοναδικό δημοσιογραφικό αποτύπωμα που ξεπερνά τα όρια ενός τηλεοπτικού προγράμματος.

Η επίμονη και μεθοδική της έρευνα, καθώς και η αδιαπραγμάτευτη προσήλωσή της στην αποκάλυψη της αλήθειας, έχουν καταστήσει το έργο της διαχρονικό σημείο αναφοράς διεθνώς.

Με την εμπειρία, την αξιοπιστία και τη δημοσιογραφική της διορατικότητα να αποτελούν εγγύηση επιτυχίας, η Αγγελική Νικολούλη συνεχίζει στο MEGA την αποστολή που υπηρετεί πιστά εδώ και περισσότερες από τρεις δεκαετίες: να ερευνά, να αποκαλύπτει και να δίνει φωνή σε υποθέσεις που συγκλονίζουν την κοινωνία.

Το «Φως στο Τούνελ» θα εξακολουθήσει -και τη νέα τηλεοπτική σεζόν- να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας, διαμορφώνοντας τις εξελίξεις και φωτίζοντας κρίσιμα στοιχεία που συχνά παραμένουν στο σκοτάδι αλλά και στα συρτάρια των Αρχών.

Διαβάστε επίσης:

Συντετριμμένη η Αγγελική Νικολούλη αποχαιρετά τη μητέρα της

Mad Video Music Awards 2026 από την ΔΕΗ: Επιβεβαίωσαν για ακόμα μία χρονιά τη θέση τους ως ο απόλυτος μουσικός θεσμός της χώρας

Ντέρτι: Η νέα πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1 μάς μεταφέρει στην Πάτρα του 1987 – Δείτε trailer

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τηλεοπτικά δικαιώματα Super League: Πώς διαμορφώνονται μετά τα deals Ηλιόπουλου (ΑΕΚ) και Σαββίδη (ΠΑΟΚ)
Ντέρτι: Μία ιστορία από εκείνες που γίνονται τραγούδι – Πρεμιέρα απόψε με διπλό επεισόδιο
Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
Η μάχη Γιαννακόπουλου – Κυριακού για το CNN, o Ζούλας και το Φάντασμα της Όπερας, οι 4 καρέκλες της ΕΡΤ, ένα quiz για κορυφαίο στέλεχος του ΑΝΤ1 και η Πάολα πάει The Voice
The Voice: Αφιερωμένη στον Γιώργο Μαζωνάκη η πρεμιέρα
Μπλε Ώρες: Το Πήλιο γίνεται σκηνικό πάθους, προδοσίας και φόνου
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Η μάχη στα ερτζιανά με την έλευση του Mega News 104.6, τα συγκοινωνούντα δοχεία ΕΡΤ-ΣΚΑΪ, ηχηρή αποχώρηση στον ΑΝΤ1, το μαγείρεμα του Ακη με επιδότηση και οι μεταγραφές στα κανάλια
Σίσσυ Χρηστίδου: Υπέγραψε για το καθημερινό πρωϊνό του Mega
Ligue 1: Από τα δισεκατομμύρια των τηλεοπτικών στο ξεπούλημα των ποδοσφαιριστών